Nicolette Kluijver: ‘Ik zal er nu ook voor jou zijn, Peter R. de Vries’

Nicolette Kluijver zal er voor Peter R. de Vries zijn nu hij in het ziekenhuis ligt, net zoals hij er voor haar was toen zíj in het ziekenhuis lag. Dat vertelt zijn oud-Boulevard-collega op Instagram.

Nicolette Kluijver en Peter R. de Vries © RTL

Bij Nicolette Kluijver werd in 2017 een voorstadium van longkanker ontdekt en daaraan moest ze worden geopereerd. Ze ging destijds door een enorm zware periode heen en na afloop onthulde ze dat Peter R. de Vries haar regelmatig kwam opzoeken in het ziekenhuis. “Peter is heel vaak aan mijn bed komen zitten om me de krant voor te lezen.”

Kapot van verdriet

Nu is het Peter die in het ziekenhuis ligt, maar dan om een heel andere reden: er is gisterenavond een aanslag gepleegd op zijn leven, vlak na de uitzending van RTL Boulevard. Het grijpt Nicolette bij de keel; ze is er net als veel andere collega’s helemaal kapot van.

Het kost Nicolette moeite om zich hierover uit te spreken, maar ze laat toch een bericht achter. Peter heeft namelijk een speciaal plekje in haar hart.

‘Ik kan dit niet accepteren’

Nicolette schrijft op Instagram: “Ik wil eigenlijk niets posten… Ik wil niet accepteren dat dit echt is. Maar ook ik wil laten weten hoe fantastisch Peter is en wat hij betekent voor mij. Peter R.: de R van rots, redder, reddingsboei en rechtvaardigheid.”

Ze hoopt er voor Peter te kunnen zijn. “Je was er voor mij toen ik ziek was en ik zal er voor jou zijn nu jij in het ziekenhuis ligt en ver daarna… Want Peter: ik ken je, jij gaat die gasten gewoon eigenhandig achter slot en grendel zetten. ❤️”

Frank Dane

Frank Dane vertelde dezelfde anekdote vanochtend nog op de radio. “Ik moet altijd denken aan Nicolette Kluijver, die natuurlijk met kanker in het ziekenhuis heeft gelegen.”

“Zij vertelde toen dat Peter regelmatig bij haar op visite kwam en begon te voorlezen. Die zat aan het bed bij Nicolette om voor te lezen. Dat verraste iedereen, maar ook dat laat zien wie Peter is.”

Instagram

De post van Nicolette:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen