Albert Verlinde vanavond tegenover Boulevard in extra uitzending Op1

Update 18.35 uur – Albert Verlinde zat uiteindelijk tóch in RTL Boulevard in plaats van Op1.

Albert Verlinde is vanavond een van de gasten in de extra uitzending van Op1 over de moordaanslag op Peter R. de Vries. Hij heeft vijftien jaar met de misdaadjournalist samengewerkt bij RTL Boulevard.

Albert Verlinde Foto: Shownieuws

Vanwege de tweede halve finale van het EK Voetbal zou Op1 vanavond eigenlijk geen uitzending hebben, maar er is toch gekozen voor een ingelast programma. Die zal volledig in het teken staan van het schokkende nieuws over Peter R. de Vries. De extra uitzending is niet op de late avond te zien, maar al om 19.00 uur, recht tegenover RTL Boulevard dus.

Slechte film

Albert Verlinde is een van de gasten. Hij is kapot van het nieuws. “Het is een slechte film. Het is heel heftig. We hebben vijftien jaar samen Boulevard gedaan en je weet bijna niet wat je ervan moet zeggen. Ik ben totaal in shock en ik merk ook dat het zó dichtbij is omdat het Peter is, met wie ik vijftien jaar samen gezeten heb”, vertelde hij gisteren al op SBS 6.

Hij leeft mee met zijn oud-collega’s van RTL Boulevard. “Ik ben ook heel erg in gedachten bij al mijn Boulevard-collega’s die nu met dit vreselijke drama geconfronteerd worden. Dat een programma waar je aan de wieg van hebt gestaan het middelpunt is van het drama waar we nu in zitten, vind ik verschrikkelijk.”

Andere gasten

De andere gasten in de extra editie van Op1 zijn rechtbankverslaggever Saskia Belleman, voormalig CDA-Kamerlid Madeleine van Toorenburg en politiek verslaggever Marieke Smits. De presentatie is in handen van Welmoed Sijtsma en Charles Groenhuijsen.

RTL Boulevard komt tegelijkertijd eveneens met een uitzending die volledig in het teken zal staan van de aanslag op Peter R. de Vries, net als Humberto later op de avond. Beide programma’s zullen geen reclame-onderbrekingen hebben. RTL Boulevard zal worden gepresenteerd door Luuk Ikink en Marieke Elsinga.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Had u Albert Verlinde liever in RTL Boulevard gezien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen