Peter R. de Vries las Nicolette krant voor aan ziekbed

Nicolette Kluijver heeft tijdens haar ziekbed veel steun gehad van collega’s en van Peter R. de Vries in het bijzonder. Dat zei de presentatrice vrijdagavond in RTL Boulevard, waar ze twee maanden afwezig is geweest. Bij Kluijver werd in februari een voorstadium van longkanker ontdekt en moest daarom geopereerd worden. “Bizar, hè? Ik ben er gewoon weer. Het gaat heel goed. Het was een heel zware periode en ik ben nog steeds aan het herstellen, maar ik voel me fysiek al super sterk.”

Ze is er niet alleen fysiek weer bovenop. “ Mentaal gaat het ook goed. Het was echt wel een klap, maar ik kom er gewoon weer goed bovenop. Ik ben zo dankbaar dat ik er weer gewoon ben.

Het is even wennen om weer terug op de studiovloer te zijn, aldus Kluijver. “Ik zie soms wel dat mensen een beetje aan het zoeken zijn hoe ze precies moeten reageren. Iedereen vraagt hoe het met me gaat en ik kan alleen maar zeggen: ‘Heel erg goed, dankjewel.’”

Ik heb heel erg veel gehad aan hoe lief mensen voor me zijn. Van kijkers, van fans, van jullie en van Peter. Peter is heel vaak aan mijn bed komen zitten om me de krant voor te lezen.”

Peter van der Vorst sprak van de ‘verborgen kanten van Peter R. de Vries’. Zelf is Van der Vorst onlangs bij Kluijver op bezoek geweest voor zijn programma Van der Vorst ziet sterren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen