Ruud de Wild wil zélf steeds in Instagram-filmpjes Olcay Gulsen

Olcay Gulsen en Ruud de Wild horen bij de BN’ers die zich de hele dag gek instagrammen om hun hele leven met iedereen te delen. Aanvankelijk leek Ruud daar niet zo gek op, maar dat is nu anders.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild © Wessel de Groot

Ruud de Wild is door zijn vriendin Olcay Gulsen zelf óók een beetje Insta-geil geworden. “Ruud vond dat in het begin vervelend, hij moest er niks van hebben. Inmiddels is alles anders. Als ik nu een filmpje maak waarin hij niet te zien is, vraagt hij: ‘Wilde je mij niet filmen?’”, vertelt ze in het tijdschrift Beau Monde.

Aandachtsbelust

Volgens Olcay schaamt Ruud zich er een beetje voor dat hij zo aandachtsbelust is geworden. “Hij vermoordt me als hij hoort dat ik dit vertel, maar het is de waarheid. Hij heeft ook de andere kant van social media leren kennen toen hij ziek werd. Hij werd overladen met steunbetuigingen.”

Olcay moet er niet aan denken om haar privéleven gewoon privé te houden. Ze vindt het heerlijk om iedereen de hele dag te laten zien wat ze precies aan het doen is. “Ik ben onwijs gek op social media.”

Olcay lacht zich gek

Het helpt mee dat Olcay zich in een gelukkige fase van haar leven bevindt. Ze heeft het enorm naar haar zin met Ruud. “We zijn vaak samen en ik lach me de hele dag kapot om die man. Dat heb ik nooit eerder gehad in een relatie.”

“Zelfs op moeilijke momenten, zoals toen Ruud te horen kreeg dat hij ziek was, kan hij er nog een grap van maken. Dat verlicht alles. Als je met elkaar kunt lachen, kun je veel meer aan met z’n tweeën. Dat vind ik een van de leukste dingen in onze relatie en deel ik graag met mijn volgers. We krijgen er zoveel leuke reacties op.”

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen