Marieke Elsinga ontdooit Angela de Jong: ‘Ze is echt heel goed’

Marieke Elsinga levert een prestatie van formaat. Het is haar gelukt om de ijzige Angela de Jong te doen ontdooien. De opiniediva smelt vandaag volledig voor Marieke in haar nieuwste AD-column.

Marieke Elsinga © RTL Boulevard

Angela de Jong is zeer onder de indruk van de manier waarop Marieke Elsinga gisteren de uitzending van RTL Boulevard presenteerde, die volledig in het teken stond van de aanslag op Peter R. de Vries. “Weet u van wie ik ook onder de indruk was? Marieke Elsinga”, schrijft de opiniediva vandaag in de krant.

Overtuigende klasse

Het is fenomenaal hoe Marieke de uitzending presenteerde, vindt Angela. “Hoe zij de uitzending leidde, hoe zij steeds de juiste woorden wist te vinden, ook buiten de autocue om, door uit te leggen waarom alle betrokkenen soms per ongeluk in de verleden tijd praatten terwijl Peter nog ligt te vechten voor zijn leven – het was van overtuigende klasse.”

We moeten Marieke echt in de gaten gaan houden, stelt Angela. “Zij is niet alleen die gezellige vriendin van de ochtendradio en het hysterische jurylid van I Can See Your Voice, maar inmiddels ook een zeer ervaren presentatrice die we in de gaten moeten houden.”

Emoties uitschakelen

Het is volgens critici erg knap hoe niet alleen Marieke, maar ook Luuk Ikink zijn emoties in bedwang hield. “Ze hebben iets moeten uitschakelen, want dit kun je niet als je te emotioneel bent. Het team heeft een prachtig programma gemaakt”, zei Albert Verlinde eerder.

Wel heeft hij hen gewaarschuwd. “Ik heb na afloop tegen ze gezegd: ‘Prachtig, dit is een moment waar je naartoe leeft, maar nu begint het en nu moet je elkaar wakker houden om het verdriet te zijn en de pijn bij elkaar te herkennen.'”

AD-column

De AD-column van Angela de Jong, getiteld ‘Marieke Elsinga wist steeds de juiste woorden te vinden’, kunt u hier lezen.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen