Jeroen Pauw maakt extra Op1 over overlijden Peter R. de Vries

Jeroen Pauw is vanavond te zien met een extra uitzending van Op1 over het overlijden van Peter R. de Vries. Het programma begint om 20.40 uur, direct na een extra lang Achtuurjournaal.

Jeroen Pauw © Annemieke van der Togt

De reden dat Jeroen Pauw wordt ingeschakeld om een extra uitzending te maken van Op1, is dat de reguliere uitzending met Jort Kelder en Maaike Timmerman vanavond vanuit Hoensbroek in Limburg komt. Deze zal geheel in het teken staan van de extreme wateroverlast in de zuidelijke provincie.

Humberto

Bij RTL 4 staat vanavond de gehele programmering in het teken van Peter R. de Vries. Na het nieuws en Editie NL, zal RTL Boulevard vanzelfsprekend volledig in het teken staan de misdaadjournalist.

Na het Half Acht Nieuws volgt er een extra uitzending van RTL Boulevard. Om 20.30 uur is vervolgens nog een in memoriam te zien. “En aansluitend staat Humberto in het teken van Peter.”

Er worden vanavond geen reclameblokken uitgezonden op RTL 4.

Op1

De Op1-special over Peter R. de Vries is om 20.40 uur te zien, de uitzending vanuit Limburg om 21.20 uur en De Avondetappe begint voor de gelegenheid om 22.25 uur.

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen