BN’ers rouwen om Peter R. de Vries: ‘Woorden schieten tekort’

Het overlijden van Peter R. de Vries heeft Nederland in diepe rouw gebracht. Ook zijn bekende collega’s reageren compleet verslagen nu hij er niet meer is. “Peter, het was een eer je te kennen.”

Peter R. de Vries © RTL

Peter R. de Vries is ruim een week na de aanslag op zijn leven overleden. Hij is 64 jaar geworden. Het is niet alleen een enorm verlies voor de media, maar voor het hele land. BN’ers reageren buitengewoon verdrietig op het nieuws. Ook zijn collega’s van RTL Boulevard laten van zich horen.

Sprakeloos

Marieke Elsinga, die een van de laatsten is die Peter heeft meegemaakt, zegt: “Oneindig veel bewondering voor deze man. Zoveel kracht, zoveel doorzettingsvermogen en zoveel humor. Peter, het was een eer je te kennen en met je te mogen werken. Heel veel sterkte voor alle familie en naasten.”

En haar collega Luuk Ikink, die net als Marieke in Peters laatste uitzending van RTL Boulevard ooit stond, zegt: “Sprakeloos. Dit is zo erg. Veel sterkte aan een ieder die hem lief had.”

John van den Heuvel zit er doorheen. “Het ontzettend verdrietige bericht van het overlijden van Peter raakt me diep. (…) Het is hard te beseffen dat we Peter nooit meer gaan zien, we nooit meer zijn opinies en analyses zullen horen. Maar hij zal altijd een voorbeeld blijven en een bron van inspiratie.”

John de Mol: “Ik heb jarenlang programma’s met hem gemaakt. Peter R. was een heel goed en bijzonder mens, daar zijn er maar heel weinig van en we hebben er nu een verloren.”

Geschokt

Nikkie Plessen: “Vreselijk geschokt en diep bedroefd heb ik kennis genomen van het overlijden van mijn lieve collega en vriend Peter. Ik wens zijn dierbaren alle mogelijke sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies. Liefs, Nikkie.”

Miljuschka Witzenhausen: “Hoop heeft plaats gemaakt voor verdriet. Peter heeft zoveel levens mooi geraakt. Iedereen die een rechtvaardig hart heeft huilt vandaag.”

Astrid en Sonja Holleeder: “Lieve Peter, voor altijd samen. ❤️”

Bridget Maasland: “R.i.p allerliefste Peter!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Peter R. de Vries is niet meer.

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen