Hugo de Jonge volledig verbijsterd in talkshow: ‘Mondje kontje?!’

Hugo de Jonge weet niet wat hij hoort als hij te gast is in de online SLAM-talkshow Statements. Eén van de presentatoren roept op een gegeven moment dat hij een MondjeKontje-shirt wil hebben.

Hugo de Jonge © SLAM

Zorgminister Hugo de Jonge probeert met zijn media-optredens om ook de jongerendoelgroep te bereiken en daarom is hij af en toe te gast in talkshows op YouTube. Hij verscheen eerder al in Open Kaart van Robbert Rodenburg en nu duikt hij op in Statements, waarin hij een kwartier lang met presentatoren René van Meurs en Willie Wartaal praat.

Vrolijke schoenen

Aan het begin van het gesprek vertelt Hugo over zijn kledingstijl. “Als ik de deur uitga is het gewoon donker in de slaapkamer, dus ik doe het een beetje op de tast. Mijn pakken zijn altijd donkerblauw en ik heb eigenlijk ook altijd donkerblauwe stropdassen, dus dat is heel simpel. Dat kan eigenlijk nooit misgaan.”

En wat nog meer? “Ik heb ook altijd een witte blouse en manchetknopen. Super easy. Het enige zijn de schoenen. Als je een beetje gedeprimeerd zou zijn en je kijkt naar beneden en je ziet die vrolijke schoenen, dan fleurt dat op toch?”

MondjeKontje

Vervolgens komt presentator René van Meurs aan het woord. “Ik ben niet extreem fashionable, maar ik heb ook geen collabs. Ik heb ook geen sponsordeal. Ik wil heel graag een MondjeKontje-shirt van wiwa.”

Hugo kijkt daarop volstrékt verbijsterd naar beide heren. Willie: “Oh, dat kan ik wel voor je regelen man. I got you.”

Hugo: “Een wat?!?!”

Heel leuk

René vervolgens: “Een MondjeKontje-shirt. Dan staat er gewoon heel groot in tekst: ‘MondjeKontje’. Ik vind het gewoon heel leuk dat mensen dat lezen en dan exact dit gezicht trekken.”

Hugo: “En dan vallen mensen soms bij mij over mijn schoenen…”

Fragment

Het fragment kunt u onderstaand bekijken (vanaf 07:00):

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u ook een MondjeKontje-shirt willen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen