Hélène Hendriks zorgt voor leuke blooper: glijdt uit in De Oranjezomer

Hélène Hendriks zorgde gisteren voor een geestige blooper in het tv-programma De Oranjezomer. Tijdens de repetities gleed ze namelijk uit in de modder, waardoor ze bíjna in het water viel.

Hélène Hendriks © SBS 6

Er was gisteren een speciale rol weggelegd voor Hélène Hendriks in De Oranjezomer. Aan haar was namelijk de taak om de ‘olympische vlam’ van het programma te ontsteken. Ze moest daarvoor met een brandende fakkel door een vijvertje lopen, maar dat ging niet geheel vlekkeloos. Althans: live op televisie ging het goed, maar níet tijdens de repetities.

Hél`ene glijdt uit

Hélène verklapte aan de kijkers thuis: “We houden absoluut niet van repeteren, maar dit hebben we vier keer gerepeteerd vandaag en ik ben vier keer in het water geflikkerd, dus ik doe dit even heel rustig aan. Ja, leuk hoor, ik ben weer de Sjaak. Het water is wel lekker.”

Voor het ontsteken van de vlam was Hélène tweede keuze. “Eigenlijk hadden we Estavana Polman hiervoor in gedachten, maar die is geopereerd aan haar knie, dus dan is het een beetje lastig om door het water heen te gaan.”

Fragment

Eenmaal aan tafel werd Hélène geconfronteerd met haar blooper tijdens de repetities. Zie onderstaand:

Johan hekelt Frank Dane

Vanavond begint De Oranjezomer iets later dan gewoonlijk, namelijk om 22.00 uur. Wilfred Genee: “Dat is jammer, want dan zit Frank Dane weer voor ons met Beat Me.”

Johan Derksen: “Wie? Ja, maar ik vind het toch heel pijnlijk dat ik 24 jaar aan die tafel zit en dan moet wijken voor een B-acteur die plaatjes draai en een showprogrammaatje krijgt.”

Wel is Johan blij dat Estavana Polman vanavond in de uitzending zit. “Dat is een heel leuke meid.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Hélène Hendriks een leuke tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen