André Hazes jr. gaat zich niet mengen in het coronadebat

André Hazes jr. is niet van plan om zich te mengen in het coronadebat. Hij heeft niet genoeg verstand van het coronavirus en wil zich daarom niet bemoeien met de discussie over de juiste maatregelen.

André Hazes jr. © Radio 538

De 27-jarige André Hazes jr. hoort bij een beroepsgroep die ongelooflijk veel last heeft van de coronamaatregelen: zangers en zangeressen. Een aantal versoepelingen zijn recentelijk weer teruggedraaid en daardoor is André wéér in de aap gelogeerd. Hij baalt daarvan, maar heeft ook respect voor de beleidsmakers.

Pret in België

André richt zich op wat nog wél mogelijk is, vertelt hij op Radio 538. “In Nederland heb ik nog de kleinere dingen zoals De Amsterdamse Zomer, weet je wel, wat dan nog mag. Maar in België mag gewoon bijna alles doorgaan. Daar heb ik in augustus nog volop shows straks.”

Gelukkig bevindt André zich in een positie dat hij zich niet al te druk hoeft te maken om de maatregelen. “Het is natuurlijk jammer dat sommige dingen hier niet door kunnen gaan, maar ik heb gelukkig nog genoeg andere leuke dingen.”

‘Geen verstand van’

Dat de recente versoepelingen weer zijn teruggedraaid, vindt André wel pijnlijk. “We waren nu drie weken weer bezig en alles kwam weer een beetje terug dan wordt dus weer voor je bepaald dat je niets meer mag. We moeten er allemaal wel een beetje respect voor hebben natuurlijk, want het zal niet voor niets zijn, maar het is vooral heel jammer.”

Vindt hij dat de beleidsmakers hebben gefaald? “Ik heb er niet zo heel veel verstand van en als ik er geen verstand van heb, dan bemoei ik me er ook niet mee.”

Ahoy in oktober

André heeft er volop vertrouwen in dat we binnenkort gewoon weer los kunnen gaan. “Ik ga daar echt niet vanuit hoor. Ik ben altijd wel positief en dat het zo snel mogelijk weer zal veranderen.”

“Ahoy in oktober gaat in mijn hoofd gewoon door hoor. Ik ga daar echt vanuit hoor. We hebben nog steeds meetings en het podium wordt gebouwd. Dat gaat gewoon door, het moet.”

Fragment

André bij Radio 538:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u blij dat André Hazes jr. zich niet mengt in het coronadebat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen