Bridget Maasland verbijsterd door SBS 6-show: ‘Het is zó awkward!’

Bridget Maasland zit steevast met verbazing te kijken naar het datingprogramma Lang Leve De Liefde. Ze was met name verbijsterd toen ze zélf over de tong ging in de datingshow van SBS 6.

Bridget Maasland © RTL

Het is dé guilty pleasure van Bridget Maasland: Lang Leve De Liefde. “Een guilty pleasure is dat je ervan geniet, maar dat het eigenlijk niet kan. Dat heb ik dus met die serie Lang Leve De Liefde. Ik heb dus gebingewatcht, hè? Ik heb ze allemaal achter elkaar gekeken”, vertelt ze in haar podcast Bridget & Friends.

‘Het is fantastisch’

Waar gaat Lang Leve De Liefde over? “Het principe is dat twee vreemde mensen met elkaar gaan daten, maar tegelijkertijd gelijk gaan samenwonen. Dan mag je 24 uur in het huis zitten en daarna verlengen, maar dat moeten ze allebei willen. Je kunt dan tot maximaal vijf dagen verlengen en dan loop je huppelend naar buiten. Dat gebeurt nooit.”

Het zijn met name de gesprekken tussen de alleenstaande kandidaten die Bridget fascineren. “De eerste vraag kan dan zijn: ‘Ja, wil je dan kinderen?’ Dan denk ik: wat?! Jullie kennen elkaar net één minuut! Eén minuut! Wat?! Het is fantastisch.”

Bridget in LLDL

Bridget was met name verbaasd toen ze zélf over de tong ging in het programma. “Er was pas een stel. Hij praatte wat plat, het was een bouwvakkerstype, wat ouder. En er kwam een wat gezettere dame binnen met bruin haar en krullen. Een heel ander type zeg maar.”

En toen? “En toen zei hij in één keer: ‘Ja, ik vind één vrouw echt heel mooi. Die Bridget. Je lijkt er wel een beetje op.’ Hahahaha! Ik lach nu niemand uit, maar we leken in de verste verte niet op elkaar! Het is een totaal ander type!”

Awkward

Lang Leve De Liefde is echt leuker dan First Dates, vindt Bridget. “Dit is echt een stapje verder. Chris kijkt daar heel vaak naar, die heeft me daarop gewezen en nu kijken we heel vaak samen. Het is té leuk.”

“Je kijkt elkaar dan ook aan van: dat zou ik nú nog niet eens vragen. Het is awkward, maar superleuk om met je date te kijken.”

Podcast

De podcast van Bridget:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Lang Leve De Liefde in scène is gezet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen