Angela de Jong deelt plaagstoot uit aan André Hazes jr. en Gordon

Angela de Jong deelt in haar nieuwste column een plaagstootje uit aan André Hazes jr. en Gordon, twee BN’ers die bij veel mensen behoorlijk wat irritatie opwekken. Zo ook bij de opiniediva van het AD.

André Hazes jr. en Gordon © Instagram, RTL

De column van Angela de Jong gaat vandaag over de nieuwe omroepen Zwart en Ongehoord Nederland (ON), die door mediaminister Arie Slob officieel worden toegelaten tot het publieke bestel. Arie heeft wel als voorwaarde gesteld dat ON, de omroep van Arnold Karskens, moet stoppen met het bashen van nieuwsomroep NOS.

Dreetje en Gordon

Daar heeft Angela een hard hoofd in. “Laat foeteren op de NOS nou net de favoriete hobby zijn van oprichter Arnold Karskens”, schrijft ze.

De NOS werkt als een lap op een rode stier voor Arnold, zegt ze. “Wat hij heeft met de NOS, heb ik met Dreetje Hazes en Gordon, zeg maar. Je neemt je voor om hun uitspattingen te negeren, doet je best, maar het is op sommige momenten sterker dan jezelf, dan moet het er gewoon uit.”

Emigratie of relatie?

Angela volgt de nieuwtjes over André en Gordon op de voet om zich er lekker aan te ergeren. Het wordt door de Angela van De Telegraaf, Rob Goossens, ook wel ‘irritaintment’ genoemd. André is momenteel in het nieuws vanwege zijn aandachtsbeluste vriendin Sarah van Soelen, terwijl Gordon de headlines haalt met zijn emigratie naar Dubai.

Een sneer van Angela kan dan ook niet uitblijven. Ze schrijft: “Ik ben razend benieuwd wat er langer gaat duren: het emigratie-avontuur van Gordon in Dubai, de nieuwste relatie van André Hazes of de aanwezigheid van Karskens in het publieke omroepbestel.”

AD-column

De AD-column ‘Wat Karskens heeft met de NOS, heb ik met Dreetje Hazes en Gordon’ kunt u hier lezen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen