Zorgen om Nienke Plas: ‘Ze komt heel erg labiel over’

Er zijn zorgen over het geestelijk welzijn van Nienke Plas, een van de bekendste YouTube-sterren van Nederland. Ze komt volgens Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker heel erg labiel over.

Nienke Plas © YouTube

Nienke Plas onthult in haar nieuwste vlog (zie onderstaand) dat ze eerder deze maand, vlak na haar bevalling, te horen kreeg dat ze in eerste instantie zwanger was van een tweeling. “Mijn placenta kwam eruit nadat ik bevallen was, en die werd gecontroleerd door de verloskundige (..), die zei: ‘Dit heb ik nog nooit gezien’.”

Theatraal

Waar haar zoontje Novi-Jaxx gezond ter wereld is gekomen, heeft Nienke haar andere kindje in een vroeg stadium verloren. Ze vertelt daar in haar vlog vrij theatraal over en dat verbaast Guido den Aantrekker een beetje. De hoofdredacteur van Story vindt haar labiel overkomen.

Guido gisteren in Shownieuws: “Mag ik wat vragen? Jullie zijn vier vrouwen. Vier prachtige vrouwen overigens. Als je zo’n filmpje ziet… Ik vind een beetje dat ze raar doet.”

Anouk Smulders: “Ik vind dat helemaal niet. Zij heeft natuurlijk gewoon een bepaalde vorm van humor.”

Labiel

Guido: “Het is een beetje overdreven. Is dat wat past bij zoiets?”

Anouk: “Aan mij moet je het niet vragen, want ik ben echt fan van haar. Ik vind het fantastisch wat ze doet en ze maakt dit soort onderwerpen ook bespreekbaar. Het gebeurt natuurlijk regelmatig dat iemand een kindje verliest of wat dan ook en ik vind het juist heel goed.”

Presentatrice Airen Mylene: “Wat vind je raar dan?”

Guido: “Ik vind haar een beetje overkomen alsof ze labiel is als ik zo’n filmpje zie.”

Superkomisch

Anouk: “Nee, zij is superkomisch.”

Guido: “Ja, maar dit is niet een onderwerp waar je komisch over doet.”

Anouk: “Nee, maar normaal gesproken in het algemeen is ze dat. Ze maakt het wel bespreekbaar en ze laat alle emoties voorbijkomen. Van verdriet tot aan totale verbazing. (…) Ik vind het heel mooi, want dit soort dingen bespreekbaar maken, maakt het voor anderen makkelijker.”

Guido: “Dat ben ik met je eens, zeker.”

Vlog

De vlog van Nienke ziet u onderstaand. De bewuste passage begint om 27:55.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Nienke Plas een leuke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen