Wesley Sneijder pislink op media: ‘Hou mij buiten Lil’ Kleine-rel!’

Wesley Sneijder is woest op de media die het gerucht verspreiden dat hij de oorzaak zou zijn van de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes door haar verloofde Lil’ Kleine. “Ik begrijp dit niet!”

Wesley Sneijder © Beau

De 36-jarige Wesley Sneijder wordt af en toe doodziek van de media. “Ik begrijp niet hoe ze zoiets kunnen zeggen! Aan de hand van die foto die vorig jaar van mij en Jaimie bij Coco Beach op Ibiza is gemaakt? Wat je niet op de foto ziet, is dat er nog twintig man aan die tafel zat”, zegt hij in een interview met weekblad Privé.

Affaire

Jaimie en Wesley werden vorig jaar gespot tijdens een lunch bij de strandclub Coco Beach en daarna zouden ze contact hebben gehouden. Die affaire zou bij Lil’ Kleine hebben geleid tot agressie. “Het lijkt of we daar met z’n tweeën waren, maar dat was dus niet zo. Lil’ Kleine zat op dat moment elders voor zijn werk. Hij wist dat we ergens waren.”

Het is sowieso helemaal niet zijn type mokkel, geeft Jaimie aan. “Ik zou überhaupt de laatste zijn die iets met Jaimie zou aangaan. Zij is totaal mijn type niet. Dat durf ik hier in dit gesprek uit te spreken. Er is nooit iets gebeurd en er zal ook nooit iets gebeuren. Het zijn bepaalde media die dit verhaal nieuw leven inblazen, zonder het te checken.”

Kolder

Het is bovendien onzin dat hij Lil’ Kleine heeft opgehaald van het politiebureau, aldus Wesley. Hij was wel op Ibiza, maar: “Dat ik Lil’ Kleine van het politiebureau heb gehaald, is kolder. Ik snap niets meer van wat er allemaal geschreven wordt. Het ergste is dat iedereen het klakkeloos overneemt.”

“Ik zeg altijd maar: Zolang je nog in het nieuws bent, ben je nog heel belangrijk. Daar ontkom je niet aan. Maar iets moet wel kloppen en dat doet dit niet!’

XaXa

Wesley vertelt in de nieuwste editie van de Privé ook uitgebreid over de geruchten dat het restaurant dat hij samen met Yolanthe Cabau heeft, XaXa, failliet zou zijn.

Ook daar gaat de voetballer behoorlijk los over. “Dat verhaal vind ik honderd keer erger.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke man is aantrekkelijker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen