Verraad in Hilversum: één BN’er is dik bevriend met Angela de Jong

Er is één tv-ster in Hilversum die keihard heult met de vijand. AD-draak Angela de Jong is namelijk dik bevriend met een bekende tv-presentatrice. Maar wie deze verraadster is, is een groot geheim.

Angela de Jong © Jinek

Angela de Jong is de meest gevreesde vrouw van Hilversum. Met haar meedogenloze pen kan ze programma’s maken of breken. BN’ers die haar haten zijn onder meer Erland Galjaard, Humberto Tan en Wendy van Dijk. Nu blijkt dat zij gewoon een judas in hun midden hebben: één BN’er loopt stiekem de deur plat bij de AD-diva.

Heulen met Angela

Die onthulling doet Angela in de nieuwste uitgave van Veronica Superguide. “Er is één BN’er met wie ik bevriend ben, maar dat heeft niks met mijn of haar werk te maken. We vierden een paar jaar geleden tegelijkertijd vakantie op een agriturismo in Italië. En ook al dachten we in het begin allebei ‘o nee’, het bleek enorm te klikken.”

Het lijkt te gaan om een presentatrice die werkt voor SBS 6. “Dat ze werkt bij een zender waar ik geregeld kritiek op heb, maakt niet uit: we hebben het gewoon niet over werk”, zegt ze namelijk. Over het algemeen is SBS 6 het grootste slachtoffer van Angela.

Wie is de verraadster?

Als het inderdaad om een SBS 6-presentatrice gaat, dan dreigt er bij de onthulling van haar naam een gevaarlijke situatie. Bij Talpa kunnen ze Angela’s bloed wel drinken en als er iemand in hun eigen clubhuis met Angela heult, dan zal dat onverteerbaar zijn voor de zendertop.

Om wie gáát het in vredesnaam?! “Het is in elk geval niet Wendy van Dijk. En het doet er verder ook niet zo toe. Ik woon in Rotterdam, zit niet in dat wereldje en kom amper BN’ers tegen.”

Geen andere BN’er-vrienden

Angela heeft geen andere BN’er-vrienden. “Dat hoeft ook niet, want de meesten zijn toch een tikkie raar. Ik ben me bewust van mijn rol, ben altijd bereid om de dialoog aan te gaan of een kop koffie met iemand te drinken, maar ik hoef Peter R. de Vries niet op mijn verjaardag te hebben.”

Tot slot: wie wil ze van de buis af? “Ik ga hier geen namen noemen, want dan wordt iedereen weer boos, maar er zijn wel wat mensen die wat mij betreft mogen nadenken over wat ze nog op dat scherm doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Angela de Jong het bij één BN'er-vriend houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen