Talitha Muusse achtervolgd tijdens avondwandeling: ‘Ik voel me onveilig’

Talitha Muusse is dinsdagavond achtervolgd tijdens aan avondwandeling. Ze wilde gaan skaten op haar skateboard, maar kwam daar uiteindelijk niet aan toe vanwege een opdringerige man.

Talitha Muusse © Op1

Eigenlijk voelt Talitha Muusse zich als vrouw nooit echt veilig op straat. De Op1-basher heeft altijd het gevoel dat ze ogen in haar achterhoofd moet hebben als ze ’s avonds even een wandeling wil maken. Of in haar geval: als ze even wil gaan skaten op haar skateboard.

Onveilig op straat

De 29-jarige Talitha plaatste dinsdagavond een ietwat zorgwekkend bericht op haar social media. “Je niet veilig voelen op straat als vrouw, zal er nooit aan wennen. Oneerlijk is het”, zei ze.

Daarop verduidelijkte ze: “No worries verder mensen, wilde even gaan skateboarden maar werd gevolgd door een man het hele stuk. Alles is verder goed gekomen. Maar het is zo ongelooflijk vermoeiend dat je niet altijd je vrij kan bewegen.”

Bang in openbaar

Talitha is behoorlijk bang om zich in het openbaar te begeven. Waar komt dat precies door? “Ik ben extra alert vanwege ervaringen in het verleden.”

Ze is wel heel erg blij met de steun van haar volgers. “Tnx voor de berichtjes!”

Eigen boek

Talitha vertelt op Instagram ook dat ze werkt aan haar allereerste boek:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Talitha Muusse een aanwinst voor de Nederlandse mediawereld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen