Stefano Keizers voor het blok gezet bij Humberto: volledig naakt op tv

Stefano Keizers is gisteren behoorlijk voor het blok gezet in de talkshow van Humberto Tan. Hij gaf daardoor toestemming om een volledig naakte foto van hem te tonen op de nationale tv.

Humberto Tan en Stefano Keizers © Humberto

Humberto Tan besprak in zijn talkshow de teloorgang van de VIVA. De beroemde rubriek van het tijdschrift is ‘Anybody’, waarin onbekende mannen en vrouwen volledig naakt poseren en over hun lichaam praten. Wat niet veel mensen weten is dat cabaretier Stefano Keizer ook een keer meedeed, toen hij nog niet bekend was én onder een andere naam.

Naakte Stefano

Het is de redactie van Humberto echter tóch gelukt om de foto op te duiken. “Kijk, we hebben twee versies ervan. We hebben een versie geblurd of een versie ongeblurd. Welke versie kunnen wij laten zien? De geblurde versie of de ongeblurde versie? Jij mag het bepalen”, daagde hij zijn gast Stefano uit.

Aangezien Stefano net daarvoor vertelde dat hij meedeed om zichzelf te bevrijden van zijn onzekerheid (“Je merkt dat de wereld niet vergaat”), kon hij bijna geen nee meer zeggen. “O, nee, kijk, dat is dus het ding. Ik zal nooit trots zijn op mijn lichaam, maar je mag altijd de ongeblurde versie laten zien.”

‘Hoe heb je dat gevonden?!’

Vervolgens toonde Humberto de foto van de volledig naakte Stefano en zijn pielemuis. En daar had de kijker nou niet bepaald breedbeeld voor nodig. “Ahhhhhw”, zei iemand in de studio.

Stefano verbaasd: “Hoe heb je dat zo snel gevonden?”

Humberto: “Ah jongen, we hebben zo’n goede redactie. Die hebben gewoon gezocht en gevonden. Je stond niet onder je eigen naam. Je stond onder een andere naam, maar we hebben het gevonden omdat je het een keer hebt aangegeven in een interview met Tatum Dagelet. Daarom hebben we het gezien.”

Stefano: “Netjes.”

Gênante ervaring

Stefano kan zich de fotoshoot nog goed herinneren. “Ik vond het wel een heel gênante ervaring. Ik werd ontvangen door twee vrouwen: de interviewer en de fotograaf. We stonden in een heel kleine ruimte. Zij gingen ernaast zitten, terwijl ik mijn kleren uittrok. Vervolgens hebben ze 100 foto’s gemaakt en kun je samen met de fotograaf uitkiezen welke je wil hebben.”

“Ik heb het toen aan niemand verteld. Het was een klein geheimpje dat ik had.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen