‘Dries Roelvink moet met Dave en Donny naar Eurovisie Songfestival’

Dave Roelvink is momenteel een serieuze poging aan het ondernemen om geselecteerd te worden voor het Eurovisie Songfestival. Hij krijgt nu het advies om samen met zoons Dave en Donny te gaan.

Dave, Dries en Donny Roelvink © William Rutten

Hij meent het bloedserieus: Dries Roelvink denkt kans te maken op een ticket naar het Eurovisie Songfestival. Na het malle liedje van Jeangu Macrooy kijken we nergens meer van op, maar Dries lijkt toch écht wel een brug te ver. Zelf heeft de volkszanger er vertrouwen in: hij is een nummer aan het componeren dat ‘angstig mooi’ is.

Dave en Donny

Jan Uriot, de sterverslaggever van weekblad Privé, vindt het eigenlijk niet eens zo’n slecht idee. “Als hij met een goed lied komt misschien wel. Ik vind dat je dit niet moet uitsluiten hoor. Jij bent niet echt enthousiast, maar als hij met een goed lied komt en hij krijgt het Nederlandse volk erachter… Ik denk dat het best wat kan worden.”

Wel moet Dries zijn zoons meenemen, stelt Jan. “Ik zou hem aanraden om die twee zoons – ik geloof niet eens dat ze kunnen zingen hoor – als backing vocals mee te nemen. Vader en twee zoons. Dat is nog nooit vertoond op het Eurovisie Songfestival. Dát moet het worden.”

Cornald overtuigen

Dries moet in elk geval zijn best doen om Cornald Maas te overtuigen, legt Jan uit. “Ik denk wel dat hij eerst even een boorel moet gaan drinken met Cornald Maas, want dat is natuurlijk de baas van de ballotagecommissie.”

“Coen en Sander zitten er ook in, dus de helft heeft hij wel mee, maar Cornald is toch iemand die graag een lied met een boodschap wil hebben. Daar zal hij dan wel mee moeten komen.”

Wat Vindt Jan?

De rubriek waarin Jan Uriot bovenstaande uitspraken doet heet Wat Vindt Jan? en kunt u bekijken op de website van De Telegraaf. Hierin zet hij ook zijn vraagtekens bij de rol van Hélène Hendriks in De Oranjezomer en roept hij Gordon op om toch niet te gaan emigreren.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dries, Dave en Donny Roelvink naar het Eurovisie Songfestival. Een goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen