Robbert Rodenburg waakt voor overkill: ‘Ik wil niet te veel maken’

Robbert Rodenburg werkt aan een nieuw seizoen van zijn populaire talkshow Open Kaart, maar waakt voor overkill. Hij wil daarom niet te veel afleveringen van het programma opnemen.

Martien Meiland en Robbert Rodenburg © YouTube

De 23-jarige Robbert Rodenburg maakt met Open Kaart een van de populairste programma’s op YouTube. Zijn interviews met A-sterren als André van Duin, Bridget Maasland en Martien Meiland worden honderdduizenden keren bekeken. De best bekeken interviews waren die met Maxime Meiland (1 miljoen views) en gravin Eloise (948.000).

Robbert waakt voor overkill

Het derde seizoen van Open Kaart werd eind mei afgesloten met Giel de Winter. Komt er een nieuwe serie? “1000 procent! Alleen wil ik er niet te veel van maken. Ik zie sommige mensen een serie of podcast het hele jaar door doen en dan haak ik zelf altijd af. Ik wil iets hebben om naar uit te kijken”, vertelt Robbert op Instagram.

Daarom heeft Robbert ervoor gekozen om elk seizoen maar een paar afleveringen te maken. “Ongeveer acht, maar wij zijn al wel weer bezig met nieuwe gasten benaderen, locaties checken etcetera. Dus ik beloof dat het niet nog maanden zal gaan duren ik heb zelf ook onwijs veel zin om weer te gaan filmen voor Open Kaart.”

Zonnen in Marbella

Waar is Robbert nu? Hij is alleen vakantie aan het vieren in Marbella. “Ik ben even voor een paar dagen naar Marbella gevlogen. Ik was nog nooit alleen op vakantie geweest, maar het bevalt heel erg goed. Er zitten wel vrienden in de buurt, die zie ik soms. Verder ben ik hier lekker aan het sporten, wandelen, lezen, veel eten en daarnaast veel aan het chillen.”

Wat is zijn grootste droom op carrièregebied? “Ik vind het lastig om mijn dromen altijd maar uit te spreken, maar ik heb mijn dromen in mijn hoofd heel duidelijk. Ik hoop dat ik de komende jaren veel van deze mag verwezenlijken. Ik ga daar wel voor. Elke dag komen er nieuwe doelen en dromen bij, hoe fijn is dat?”

Open Kaart

De meest bekeken aflevering van Open Kaart ooit:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen