Quinty Trustfull en andere BN’ers onder vuur om goodiebag-graaien

Nu we langzaam uit onze coronaslaap ontwaken, duiken ook de leeghoofdige feestjes waar bekende vrouwen kostbare goodiebags bij elkaar sprokkelen weer op. Walgelijk, vindt Albert Verlinde het.

Quinty Trustfull © SBS 6

Shownieuws filmde gisteren op een feestje van Friends of the Brands, dat in het kader van ‘influencer marketing’ zorgt dat merken en BN’ers elkaar ontmoeten. In beeld waren allerlei BN’er-vrouwen, die in allerijl kwamen opdraven om een bonte verzameling gratis luxeproducten in hun mandje te leggen en mee naar huis te nemen.

Goodiebag-feestjes

Albert Verlinde krijgt een allergische reactie van dit soort goodiebag-feestjes, liet hij weten na het item in Shownieuws. “Ik heb altijd een beetje moeite met dit soort pakketten eerlijk gezegd. Ik denk dan: dit zijn niet de dames in Nederland die het minste geld verdienen, zal ik maar zeggen, die daar rondlopen.”

Daarmee wil Albert zeggen dat júist deze vrouwen geen gratis producten nodig hebben. “Dus misschien in dit coronajaar kunnen ze beter misschien doorlopen naar een wijk waar mensen het nodig hebben en daar al die dingen uitdelen.”

Kritiek op eigen collega’s

Pittige kritiek, temeer omdat Albert daarmee ook zijn eigen collega’s treft. Naast Leontine Borsato, Edsilia Rombley en influencer Janice Blok kwamen namelijk ook Airen Mylene en Quinty Trustfull in beeld. Airen is Alberts collega bij Shownieuws en Quinty ontvangt Albert altijd als vaste gast in Koffietijd.

Shownieuws-collega Bart Ettekoven: “Ik had Airen aan de telefoon om te vragen…”

Albert: “Die heeft het al uitgedeeld?”

Perfecte match

Bart: “Ik heb gevraagd wat er allemaal in die tas zat, maar ze zei dat het allemaal beginnende merken waren die het tijdens de coronacrisis moeilijk hebben gehad. Start-ups. Dus allerlei nieuwe merken die ze proberen te ondersteunen met deze actie.”

Dat overtuigt Albert niet. “Oké, heel goed. Nou, als het dan én nieuwe merken zijn én als het gaat naar mensen die het nodig hebben, dan hebben we een perfecte match.”

Fragment

Het bewuste fragment uit Shownieuws:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen