Patty Brard tijdelijk niet op SBS 6 vanwege lelijke voeten

De kijkers van Shownieuws moeten Patty Brard in de lente een tijdje missen, omdat de televisiediva onder het mes gaat om haar ‘vreselijke, lelijke en pijnlijke’ voeten bij te laten schaven.

Patty Brard © Instagram

De 66-jarige Patty heeft last van hallux valgus, een aandoening waarbij de grote teen door een vergroeiing scheef naar binnen groeit en er een enorme knobbel ontstaat aan de zijkant van de voet. Daarvoor zijn al heel wat beroemde voeten onder het mes gegaan, waaronder die van Angela Schijf, koningin Máxima en Olcay Gulsen.

Patty klaar met haar voeten

Nu is ook Patty aan de beurt. Ze heeft het er zó verschrikkelijk mee gehad. Half mei krijgt de televisiediva weer normale voeten. “De kogel is door de kerk: 19 mei gaat Michiel van Trommel mij afhelpen van die vreselijke lelijke pijnlijke knobbels op mijn voeten.”

Patty verblijdt haar volgers op Instagram met een foto van haar voeten, waarop haar teennagels paars gelakt zijn. Het is duidelijk zichtbaar dat er een grote bult aan de zijkant van haar voet zit. Dit is dus die zogenoemde hallux valgus. “Brrrr”, heeft de tv-diva erbij getekend.

Uit de roulatie

Al met al zal Patty een tijdje uit de roulatie zijn. Het herstel van zo’n operatie duurt tenminste zes weken. Daarna zijn de meeste patiënten in staat om de meeste activiteiten van het dagelijks leven weer op te bouwen, maar het kan nog wel drie tot zes maanden duren voordat de voet helemaal normaal is.

Haar Shownieuws-collega Dyantha Brooks heeft overigens dezelfde aandoening als Patty. Zij liet vorig jaar weten níet onder het mes te willen. “Ik ben er zeker niet blij mee, maar het is wat het is”, meldde ze.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u zich ook laten opereren aan zo'n hallux valgus?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen