NPO-ster Welmoed Sijtsma zonder beha naar televisiestudio

Welmoed Sijtsma is wel eens haar beha vergeten aan te trekken naar de televisiestudio van WNL. Als ze ochtenddienst heeft, moet ze namelijk in alle haast vertrekken. Dat vertelt ze aan de LINDA.

Welmoed Sijtsma © Op1

Het is één van de grootste talenten van de NPO: Welmoed Sijtsma. Niet alleen schittert ze wekelijks als presentatrice van Op1, ook is ze nog altijd twee keer per week te zien in Goedemorgen Nederland. En voor dat programma moet Welmoed echt enorm vroeg uit haar bed.

Beha vergeten

Voor de uitzendingen van Goedemorgen Nederland staat Welmoed in het holst van de nacht al naast haar bed. “Twee keer per week moet ik om half vier op voor Goedemorgen Nederland. Ik poets mijn tanden en ben weg. In mijn trainingspak of joggingbroek. Het is ook wel eens gebeurd dat ik mijn beha vergat.”

Gelukkig wordt Welmoed bij de televisiestudio netjes aangekleed. “Bij het Jeugdjournaal droeg ik meer mijn eigen stoere stijl. Baggy broek met gaten, Dr. Martens, leren jasje en grappige details met een printje of een glittertje. Nu ik het grotemensennieuws presenteer, kleed ik me ietsjes eleganter.”

Uitgescheurd

Welmoed vindt het belangrijk om er goed uit te zien op televisie. “Met dunne hakken, jumpsuits en coltruien in neutrale kleuren zoals blauw, groen en ecru.”

Bij het Televizier-Ring Gala droeg ze een jurk met een sleep van Addy van den Krommenacker. “Ging er iemand op staan, en oeps een scheur erin. Ik helemaal in de penarie. Gelukkig was Addy heel relaxed en de scheur zo gemaakt.”

LINDA.

Het interview met Welmoed kunt u lezen in de LINDA. of via Blendle.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Welmoed Sijtsma een veelbelovend tv-talent?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen