Man Nicolette van Dam veroorzaakt ravage in peperduur hotel Londen

Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, heeft voor een ravage gezorgd in een peperduur hotel in de Britse hoofdstad Londen. De schade aan het historische pand was niet te overzien.

Nicolette van Dam en Bas Smit © Instagram

Hun stedentrip naar Londen is er één die Bas Smit en Nicolette van Dam niet snel zullen vergeten. “We gingen samen een romantisch weekendje naar Londen, omdat Ronan (Keating), een vriend van ons, afscheid nam van Boyzone”, vertelt de voormalig tv-presentatrice in gesprek met de Grazia.

‘Wat dóen jullie?!’

Bas en Nicolette hadden een prachtig hotel geboekt. Ze vertelt: “Toen we bij het hotel aankwamen, wisten we niet wat we zagen: zo luxe, alles monumentaal en met ornamenten aan de plafonds. Bas besloot lekker even in bad te gaan, maar tijdens het vollopen vergat hij de tijd.”

Wat gebeurde er toen? Bas vult aan: “Ineens werd er heel hard op de deur gebonsd. Het was de conciërge die vroeg: ‘Wat zijn jullie in godsnaam aan het doen? Aan de bar loopt het water door het plafond naar beneden.’ Wat bleek: ons bad – zo’n chique losstaande zonder waterstop – was helemaal overgelopen.”

‘Zo erg!’

Er voltrok zich een enorme ramp onder de badkamer van Bas en Nicolette. Zij: “De hele badkamer stond onder het water, zo erg! Toen we een uur later naar buiten gingen, zagen we dat een stuk van de lobby was afgezet, omdat daar het water naar beneden druppelde.”

Bas: “Door dat eeuwenoude plafond heen!”

Het is niet duidelijk of Bas en Nicolette voor de schade moesten opdraaien. Het hele interview met het tweetal kunt u lezen in de Grazia of via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen