Koning Willem-Alexander boos op Humberto Tan na flirt met Máxima

Koning Willem-Alexander heeft koningin Máxima een keertje geërgerd weggetrokken bij Humberto Tan, toen hij wel héél opzichtig met haar aan het flirten was. Dat stelt Fiona Hering in tijdschrift LINDA.

Koning Willem-Alexander en Humberto Tan © RVD, RTL

Nog altijd is de koning buitengewoon verliefd op zijn Máxima. “Ze betekent alles voor mij. Mijn geluk thuis, mijn kinderen, álles heb ik dankzij haar, maar ze is ook nog eens een maatje en een sparringpartner”, zei hij in 2017 tijdens zijn koningsinterview op tv.

Romanticus

Het is evident dat Willem-Alexander een romanticus is, schrijft de bekende fashionista Fiona Hering in de LINDA. “In de koning blijkt dus een gevoelige romanticus te schuilen. Kijk alleen al naar het huwelijksaanzoek op het natuurijs van de vijver van Huis ten Bosch, en de vele bijzondere sieraden die hij zijn vrouw schonk.”

Daar hoort ook enige jaloezie bij. “Barack Obama viel ook als een blok voor Máxima’s charme, zo hebben we onder meer kunnen zien tijdens de herdenking van D-Day in Normandië in 2014. Dat moet de koning trots maken, al die mannen die graag rond zijn vrouw zwermen. Tot op zekere hoogte dan.”

Boos op Humberto

Dan vertelt Fiona de anekdote over Humberto. “Toen de immer charmante Humberto Tan Máxima ooit na afloop van een officiële gelegenheid tijdens een onderonsje continu aan het lachen maakte, kwam de koning poolshoogte nemen, sloeg zijn arm om Máxima heen, voerde haar weg, en sprak de wijze woorden: ‘Maar ze is míjn vrouw.'”

En zo is het, zegt Fiona. “Met Máxima heeft Alexander de hoofdprijs gewonnen en daar doet hij zijn best voor.”

Verslavend

Royaltykenner Marc van der Linden begrijpt de magie rondom Máxima goed, vertelt hij in het blad. “Ze is verslavend, je wílt gewoon bij haar in de buurt zijn. Als ze een ruimte binnenloopt valt iedereen stil. Ze heeft die x-factor die haar anders maakt dan Mathilde van België, Letizia van Spanje of Mary van Denemarken.”

“Het is een combinatie van intelligentie, charme en humor”, weet hij.

LINDA.

Het LINDA.-artikel ‘Máxima’ kunt u lezen via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen