Komt Ferry Doedens er ooit nog bovenop? ‘Hij heeft de gunfactor’

Ferry Doedens lijkt zijn kans om ooit nog serieus genomen te worden als acteur compleet te hebben verspeeld. Bij de eerste de beste financiële tegenslag is hij op internet met zijn tollie gaan spelen.

Ferry Doedens © Martijn van Gelder

Welke beslissing Ferry Doedens ook neemt: hij zal altijd herinnerd worden als die jongen die na zijn ontslag bij GTST is gaan sjorren boven de wasbak. Met de camera erbovenop. Je lijf verkopen omdat je vanwege een gebrek aan discipline bent ontslagen bij de televisie: buitengewoon triest, vinden showkenners als Albert Verlinde het.

XXX-ster

Ferry was dankzij zijn baantje bij GTST een gevestigde B-ster, maar na zijn carrièreswitch is hij behoorlijk door het alfabet heen gekletterd. Hij is nu bij de X uitgekomen. Of beter: XXX. Tussen het sjorren voor de oude, vieze mannetjes die hem volgen op OnlyFans door, mijmert hij toch nog over een acteer- en muziekcarrière.

De grote vraag is echter: komt Ferry er ooit nog bovenop? Zal de XXX-ster ooit nog gestrikt worden voor een familiefilm? Of een optreden op een feest waar ook kinderen komen?

Enorme gunfactor

Volgens Suzanne Bosman, die Ferry interviewt in de nieuwste editie van de LINDA., is er goed nieuws. Zij denkt dat Ferry profiteert van een enorme gunfactor. “Eerst moet jij eens leren rustig in en uit te ademen. Heb vertrouwen. Jij hebt een enorme gunfactor, hè, je straalt zo veel positiviteit uit.”

Suzanne denkt dat Ferry op het goede pad zit. “Misschien is het juist goed dat GTST stopt. Na twaalf jaar wordt het ook weleens tijd om het ouderlijk huis te verlaten. De paniek die je nu voelt, hoort daar gewoon even bij. Dat gaat wel weer over.”

‘Je hebt gelijk’

Ferry denkt dat Suzanne gelijk heeft. “Misschien heb je gelijk. Ik word nu in elk geval gedwongen om uit te zoeken wat ik allemaal in me heb. En misschien is dat wel veel meer dan ik zelf denk.”

Hij houdt zich ook vast aan de woorden van Paul de Leeuw. “Hij zei tegen me: ‘Bekijk het zo dat je over tien jaar kunt zeggen: ‘O ja, dat Onlyfans heb ik ook nog een jaartje of twee gedaan.’’ Die gedachte gaf me wel rust. Ik hoop dat ik tegen die tijd nog steeds acteer en zing. En ooit zou ik wel een klein horecatentje willen, misschien in het buitenland.”

LINDA.

Het uitgebreide interview van Suzanne Bosman met Ferry Doedens kunt u lezen in de LINDA. Het is ook te lezen via Blendle.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Ferry Doedens volgens u ook een enorme gunfactor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen