RTL Boulevard na grondig onderzoek: ‘Ibiza populairste BN’er-hotspot’

RTL Boulevard blijft zijn kijkers verrassen. De showrubriek onthult dit weekend de populairste vakantiespots van de BN’ers. Wat er op één staat? Ibiza. Nou, dat zag je inderdaad niet aankomen.

Nikkie Plessen © Instagram

Wie al de kriebels krijgt van al dat BN’er-geklef op Instagram is nog nooit op Ibiza geweest. Ze lopen daar in polonaise door proletenclubs als de Blue Marlin en Nikki Beach. En de laatste tijd liggen ze ook allemaal half bij elkaar in bed in het nieuwe BN’er-hotel OKU. Tenminste, als Lil’ Kleine de boel niet op stelten zet met zijn levende boksbal.

Ibiza op één

En ondertussen durft RTL Boulevard zich nog hardop af te vragen waar al die BN’ers nou heen gaan op vakantie. ‘Dit zijn de populairste vakantiehotspots van de BN’ers’, kopt de showbizzrubriek groot. “Welke landen zijn momenteel het meest in trek bij bekend Nederland?”

Ibiza staat dus op één – wat een verrassing. “Het Spaanse eiland Ibiza barst bijna uit haar voegen door alle (Nederlandse) toeristen. Niet zo gek dus dat je hier ook bekende mensen tegen het lijf loopt.”

Nikkie

Hét gezicht van alles wat zo gruwelijk fout is aan Ibiza, is natuurlijk Boulevard-ster Nikkie Plessen. Zij wordt opgevoerd in een filmpje in het Boulevard-artikel. “Wie is er nou beter in het geven van vakantietips dan Nikkie? In de video hieronder heeft ze er een aantal voor je”, aldus de showrubriek.

Ah, Nikkie die de Boulevard-kijkers vanuit haar privéjet uitlegt hoe ze vakantie viert op Ibiza. Daar zal Mien uit Assen inderdaad wat aan hebben.

Curaçao

Welke plekken moet je nog meer vermijden als je geen zin hebt om tussen de ons-kent-ons-BN’ers te zitten? Curaçao, Portugal en de Côte d’Azur, aldus Boulevard.

Boulevard waarschuwt zijn kijkers dat André Hazes jr. regelmatig op Curaçao zit, evenals Jandino Asporaat. Voor die giftige cocktail is het inderdaad wat vroeg als je ’s ochtends nietsvermoedend naar je ontbijtbuffet loopt.

Linda

Verder is Portugal het domein van Linda de Mol en familie, al zul je haar niet snel op straat aantreffen: die leven allemaal achter huizenhoge hekken, ver van het gewone volk.

En wie paradeert er tot slot aan de Côte d’Azur? Sylvie ‘St. Tropez’ Meis. Die kun je wél gewoon aantreffen in het wild. Sterker nog: dat is ook de bedoeling. Vooral als je rondloopt met camera en telelens.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u al die BN'ers die met elkaar kleffen op Ibiza ook een beetje ordinair?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen