Kijkers walgen van poenerige SBS 6-kandidaat: ‘Wat een gladjanus!’

De SBS 6-datingshow Lang Leve De Liefde had vrijdagavond de meest poenerige kandidaat ooit in de uitzending zitten. De 29-jarige Koen dacht Shelly (31) te verleiden met goedkope patserpraatjes.

Lang Leve De Liefde © SBS 6

Koen hoopt door te breken als rapper en heeft daarom een videoclip opgenomen in Dubai, vertelde hij aan Shelly. “Ik wilde gewoon een videoclip schieten en dacht: oké, let’s go! Ik ben naar Dubai gegaan voor twee maanden en elke ochtend word ik daar gelukkig wakker. Ik zat in het dikste hotel van Dubai te genieten.”

Dikke tijd

Het was een heel ‘dikke’ tijd, zegt Koen. “Dat is echt zeker waar. Veel mensen leren kennen, goede connecties enzo, dat is goed voor mij geweest ook die vakantie.”

Shelly: “Fijn.”

Koen: “Maar ik ben nou alweer toe aan vakantie. Ik heb in Dubai een auto gekocht. Die heb ik nog steeds niet verkocht, hè?”

Ferrari in Dubai

Shelly: “Hoezo koop je een auto in Dubai?”

Koen: “Ik had een Ferrari gehuurd en die had ik zes dagen gehuurd en toen was ik echt meer dan 800 euro per dag kwijt, dus dat was echt heel dik, dat was echt heel vet. Ik moet soms een beetje de rem op mezelf zetten. Soms ga ik een beetje te snel voor mezelf, zeg maar.”

Even later, als hij zijn koffer uitpakt: “Ik heb nog zand van Dubai in mijn koffer zitten. Kijk, hier in de hoek.”

Dior-winkel

Koen raakte ook niet uitgepraat over zijn eigen persoonlijkheid. “Ik ben wel een druk en blij persoon eigenlijk. Heel druk en blij. Maar ook wel echt een dromer gewoon. Maar ook wel gewoon echt heel realistisch tegelijkertijd. Ik ben wel een rare jongen, maar ik ben special. Ik ben gewoon anders als de meeste mensen. Heel veel mensen vinden mij in het begin moeilijk te peilen.”

Even later: “Ik sta erom bekend dat ik idiote bedragen uitgeef aan onzin. Ze noemen mij Big Money Spender. Ik heb een keertje 15.000 euro uitgegeven in tien minuten in een Dior-winkel.”

Heel veel vermogen

Shelly vroeg Kees op een gegeven moment wat het stomste is dat hij ooit heeft gedaan. “Ik heb vermogen gehad eerst. Echt vermogen gewoon. Echt heel veel. Ik had één keer als 19-jarige jongen zóveel geld op mijn rekening staan. Dat spende ik zonder na te denken, terwijl ik ook nog belasting terug moest gaan betalen aan het eind van het jaar.”

“Maar ja, als ik de kans heb om een Ferrari te rijden… Dat is once in a lifetime, dan doe ik dat gewoon.”

Verbijsterde reacties

SBS 6-kijkers reageren verbijsterd. “Probeert met zijn mond goed te maken wat hij is zijn broek mist. Wat een loser”, zegt Natascha. Willemijn: “Tip: op deze manier jaag je de meeste vrouwen weg…” En Destiny: “Ik was al bij de eerste twee keer Dubai de deur uitgelopen. Wat een onaantrekkelijke man.”

Lena vindt het ook afschuwelijk: “Bahh, vreselijk, kerels met grootspraak. “Hoe triest om alleen maar over dure uitgaves te spreken? Hij denkt waarschijnlijk op deze manier indruk te maken op een vrouw. Zelf zou ik bij zo’n persoon keihard wegrennen.” En Maartje: “Nu hard weglopen, waarschijnlijk zit hij tot over zijn oren in de schulden.”

“Het is een gladjanus!”, besluit Sandra.

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Shelly wilde niet verder daten met de poenerige Koen. Begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen