Johan Derksen over imagocrisis André Hazes jr.: ‘Hij is patjepeeër’

We hebben in de rel over de imagocrisis van André Hazes jr. al een hoop meningen gehoord, maar nog niet die van Johan Derksen. Hij wordt ernaar gevraagd door Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden.

André Hazes jr. en Johan Derksen © SBS, YouTube

Johan Derksen blijkt helemaal geen zin hebben om woorden vuil te maken aan André Hazes jr. De voetbalanalist zou ook een behoorlijke spuit elf zijn, want hij blijkt de mening te delen die de meeste mensen over de volkszanger hebben. Hij heeft totáál geen feeling met de 27-jarige artiest.

Patjepeeër

Als Johan in een item op Telegraaf TV wordt gevraagd naar zijn mening over André, zegt hij: “Ja, moet ik me druk maken om zo’n kwajongen die leeft als een patjepeeër? Zit Nederland daarop te wachten? Die jongen is uitgekotst door heel Nederland. Moet ik daar nog een schepje bovenop doen?”

Krijgt De Oranjezomer, waarin Johan vanaf vanavond dagelijks te zien is, ook een soort Shownieuws-blokje met Hazes-nieuws? “Dat is het laatste wat ik wil maken. Als er andere onderwerpen langskomen, dan ben ik gaarne bereid om daar wat over te zeggen, maar wel op een serieuze manier. Er is een doelgroep voor Shownieuws, maar daar wil ik niet bij horen.”

Single

Het is evident dat Johan er niet op zit te wachten dat André zijn EK-single Wij Zijn Oranje komt zingen in De Oranjezomer. Niet alleen omdat hij hem een patjepeeër vindt, maar ook een slechte zanger.

Een paar jaar geleden zei Johan nog: “Het kan je genre niet zijn, maar de oude Hazes had een strot. Dat was een soort Jordaanblues. Geweldig die man. Deze zoon heet ook Hazes en kan absoluut niet zingen. Hij heeft geen soul in zijn stem. Dat is iemand die volledig parasiteert op de naam Hazes.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johan Derksen is vanaf vanavond dagelijks te zien met De Oranjezomer. Ziet u een dagelijkse showbizzrubriek met Johan zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen