Johan Derksen beledigt nieuwe vriendin Matthijs van Nieuwkerk

Johan Derksen heeft geen hoge pet op van de nieuwe vriendin van Matthijs van Nieuwkerk. Hij vindt de bewuste dame, Martha Riemsma, namelijk een enorm slechte stukjesschrijver. “Zó sullig!”

Johan Derksen © SBS 6

Matthijs van Nieuwkerk heeft in het geheim zijn scheidingspapieren getekend én al een nieuwe vriendin gevonden: Martha Riemsma, hoofdredacteur van De Twentsche Courant Tubantia. Als fervent krantenlezer weet Johan Derksen precies om wie het gaat en hij is niet bepaald onder de indruk.

‘Ze moet zich schamen!’

Johan werd gisteren met het nieuws geconfronteerd in het tv-programma De Oranjezomer. “Meen je dat?! Ja, die ken ik wel. Dat is een juffrouw die vroeger bij de abonnementenafdeling werkte. Die is omhooggevallen en hoofdredactrice geworden. Die schrijft sullige columnpjes in Tubantia.”

Het werk dat Martha aflevert is niet om over naar huis te schrijven, meent Johan. “Die schrijft stukjes waar een hoofdredacteur zich bijzonder voor moet schamen.”

Overigens kijkt Johan wel op van het nieuws. “Ik wist helemaal niet dat hij van zijn vrouw af was.”

‘Die kan ze in zak steken’

Gastheer Wilfred Genee: “Nee, dat wist niemand eigenlijk. Dat is vandaag naar buiten gekomen.”

Johan: “Is hij dan alleen verhuisd naar de provincie?”

Wilfred: “Ik weet niet de details, Johan, maar vandaag werd door zijn management bekendgemaakt dat hij een relatie heeft met de dame van Tubantia. Dat schijnt dus de hoofdredacteur te zijn, die sullige stukjes schrijft, heb ik nou net gehoord. Die kan ze ook weer in haar zak steken.”

Fragment

Het fragment uit De Oranjezomer:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Geruisloos gescheiden én aan een nieuwe vriendin. Zo kan het dus ook. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen