Henny Huisman heeft hekel aan Gordon: ‘Hij is écht onbetrouwbaar’

Henny Huisman heeft nog altijd een hekel aan Gordon. Hij vindt dat de SBS 6-presentator een onbetrouwbare man is, die zich als een backstabber gedraagt. Dat laat hij weten in de Story.

Gordon en Henny Huisman © RTL, NPO

Nu de tv-carrière van Henny Huisman al lang en breed is uitgedoofd, heeft de voormalig tv-ster zich toegelegd op ruziemaken. De afgelopen tijd was vooral Marco Borsato de klos, maar nu zijn ook Gordon en Robert ten Brink aan de beurt. Tussen Henny en Gordon ging het mis vlak na de Toppers-concerten in 2014.

Onbetrouwbaar

Sindsdien haalt Henny af en toe behoorlijk uit naar Gordon en dat doet hij nu weer: “Wie ik echt onbetrouwbaar vind, is Gordon. Ik mocht optreden bij De Toppers en Gordon was een en al vriendelijkheid. Dat vond ik leuk, totdat hij een paar dagen later op de radio over mij sprak als ‘die bultrug’. Daar kan ik slecht tegen.”

Gordon is gewoon heel erg vals, vindt Henny. “In iemands gezicht aardig doen en daarna zo uithalen. Dan ben je heel onbetrouwbaar. Ik snap ook wel dat hij met iedereen ruzie heeft.”

‘Het is gewoon een l*l’

Henny heeft al wel vaker uitgehaald naar Gordon. Een paar jaar geleden zei hij, vanwege datzelfde incident bij De Toppers: “Ik vind Gordon gewoon een l*l. Ik vind hem gewoon heel onaardig. Hij is in je gezicht aardig en achter je rug niet. Daar houd ik niet van.”

Wat Gordon betreft zullen weinigen het oneens zijn met Henny, maar dit zegt ook wel weer veel over Henny zelf. Als je ook maar íets doet dat Henny niet aanstaat, dan zul je dat nog járen terughoren in allerlei valse interviews. Of, in het geval van Marco Borsato, zelfs twíntig jaar later nog.

Robert ten Brink

Henny verwijt Gordon met iedereen ruzie te hebben, maar zelf kan hij er ook wat van. “Ook met Robert ten Brink kon ik een tijdlang niet door één deur”, vertelt hij in de Story. “Hij zou dingen hebben gezegd als dat hij nooit naar mij zou kijken op tv, het ging om jatten van ideeën. All You Need is Love is toch een sort Surpriseshow. Gewoon jatwerk.”

En dan was er ook nog zijn bonje met Rudi Carrell. “Het heeft lang niet geboterd tussen ons”, vertelt hij. Zo was er onder meer irritatie over een commercial die ze samen moesten opnemen. “Rudi wilde dat we die bij hem in Duitsland zouden opnemen, maar dat weigerde ik. Destijds wilde hij ook niet dat we naar hem zouden komen, dus nu wilde ik dat ook niet.”

Arme Henny

Marco Borsato die niet op je vijftigste verjaardag wil komen, Gordon die je een bultrug noemt en Rudi die niet naar je toe wil rijden. Wát een leed allemaal.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Henny Huisman gelijk over Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen