Gerri Eickhof onder vuur: ‘Hij is zó ijdel met zijn zwartepietenkapsel’

BN’er-basher Henny Huisman heeft weer een nieuw slachtoffer te pakken: Gerri Eickhof. De onschuldige verslaggever van het NOS Journaal wordt verweten een afschuwelijke ijdeltuit te zijn.

Gerri Eickhof © NOS

Het lijkt wel alsof Henny Huisman er een soort genoegen uit schept om iedereen in Hilversum tot op het bot te beledigen nu hij er zelf niet meer aan de bak komt. In elk programma waar hij verschijnt haalt hij weer uit naar een andere bekende Nederlander. Ditmaal is Gerri Eickhof de klos.

Zwartepietenkapsel

Gerri is volgens Henny een ongelooflijke ijdeltuit. “Hoe heet die man? Hij werkt bij het NOS Journaal en hij heeft een beetje zo’n zwartepietenkapsel van zichzelf. Gerri Eickhof”, zegt hij in De Perstribune op NPO Radio 1.

Presentator Ron Vergouwen: “Nou, die naam zag ik even niet aankomen.”

Henny: “Ja, die is ongeloof ijdel. Met rosse jasjes en zijn haar pikzwart geverfd. Een ontzettend leuke en goede verslaggever, maar ook ijdel.”

IJdeltuit

Voor iemand die het NOS Journaal doet is hij verbijsterend ijdel, vindt Henny. “Als je in de showbusiness zit is het nog weer een ander verhaal – dan ben je zanger of zangeres of wat dan ook – maar hij doet gewoon het nieuws. Dan ben je behoorlijk ijdel als je daar allemaal aan denkt.”

Ook Gordon kwam weer aan bod. “Als iemand je niet mag, dat mag natuurlijk. Iedereen heeft een mening, maar er zijn ook mensen die dan heel aardig in je gezicht doen en je achteraf uitschelden. Dat is gekonkelefoes. Gordon is daar zo’n type van. Die is op zo’n beetje iedereen boos.”

Tot slot noemde Henny Rob Goossens als iemand op tv waar hij zich aan ergert.

Fragment

Het bewuste fragment over Gerri Eickhof:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u deze uitspraken over Gerri Eickhof ongepast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen