Eva Jinek keert op 30 augustus terug van megavakantie

Eva Jinek keert op 30 augustus terug van haar megavakantie van maar liefst zes maanden. Ze neemt dan het stokje over van Humberto Tan, die de honneurs waarneemt in de nieuwsluwe zomermaanden.

Eva Jinek © Jinek

Er zijn weinig mensen in Hilversum die het zó goed voor elkaar hebben als Eva Jinek. De talkshowdiva heeft een ongelooflijk goed contract uitonderhandeld bij RTL 4. Voor de 1,2 miljoen euro per jaar die ze naar verluidt verdient, hoeft ze amper te werken. Ze geniet momenteel van een vakantie van een halfjaar.

1,2 miljoen euro

Het lijkt erop dat Eva Jinek niet meer zoveel ambitie heeft nu ze moeder is geworden. Het ziet er naar uit dat ze nog maar vier maandjes per jaar een talkshow zal gaan maken op de late avond. Ze wisselt haar programma tegenwoordig namelijk niet alleen meer af met Beau van Erven Dorens, maar ook met Humberto Tan.

Desondanks is ze volgens tv-journalist Rob Goossens nog steeds die 1,2 miljoen euro per jaar waard. “Het is belachelijk veel geld, maar zelfs met de maanden vrij die ze nu voor de boeg heeft, is ze het wel dubbel en dwars waard”, zei hij eerder. “Door haar komst naar RTL heeft ze die late avond zó’n enorme boost gegeven.”

Nieuw tv-seizoen

Eva heeft de late avond van RTL 4 vorig jaar uit het slop getrokken. “Alleen al qua imago voor de zender RTL 4 is dat het gewoon echt waard. Ze heeft ook echt een stempel op de afgelopen verkiezingen weten te drukken.”

In de week dat Eva terugkeert komt ook RTL 4 als geheel weer uit zomerslaap. Zo gaan er ook nieuwe seizoenen van Oh Wat Een Jaar (28 augustus), Expeditie Robinson (29 augustus), Kopen Zonder Kijken (30 augustus) en GTST (30 augustus) van start.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen