Eddy Keur ineens helemaal hot: net als Gordon eigen datingshow op tv?

Eddy Keur is ineens helemaal hot nu hij maandenlang Ruud de Wild vervangt op ’s lands grootste radiozender NPO Radio 2. Is een eigen datingshow zoals Gordon die had niet iets voor hem?

Eddy Keur © SBS

Het lijkt erop dat Eddy Keur nog tot september de middagspits-show van Ruud de Wild overneemt, maar wat er daarna gaat gebeuren is nog onduidelijk. Wel merkt de radio-dj dat hij ineens helemaal hot is. “De telefoon staat tegenwoordig roodgloeiend. Ik verving Ruud amper een week of mensen hengelden weer naar me”, zegt hij in Panorama.

De nieuwe Gordon?

Wordt Eddy Keur de nieuwe Gordon? Ze grossieren allebei in de vunzige, roze grappen, maar Gordon is duidelijk over zijn hoogtepunt heen. “Vergeleken met Gordon ben ik een enorm saaie lul”, zegt de presentator.

Eddy is naar eigen zeggen veel braver dan Gordon. “Ik rook niet, ik drink niet, ik gebruik geen drugs, ik kom uit een half-Joods gezin, mijn koffiekopjes komen van Blokker en om 22.30 uur gaat bij mij het licht uit. Dan ben ik helemaal op”, zegt hij. “Ik denk dat ik het tegenovergestelde van Gordon ben. Do-de-lijk saai.”

Datingshow

Gordon boekte veel succes met zijn eigen datingshow Gordon Gaat Trouwen. Ziet Eddy dat niet zitten? “Alsjeblieft zeg. Ik ben al zolang vrijgezel dat ik niet eens weet wat verliefdheid is. Als ik überhaupt al gevoelens van verliefdheid heb gehad.”

Eddy weet door zijn lastige jeugd niet wat het is om lief te hebben. Hij is nog nooit verliefd geweest. “Je weet pas dat je het mist als je het ooit hebt gevoeld. En dat heb ik dus niet.”

Panorama

Een groot interview met Eddy Keur kunt u lezen in de Panorama, bijvoorbeeld via Blendle.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om Eddy Keur vaker op televisie te zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen