Collega’s verklappen: Wietze de Jager dit jaar in Expeditie Robinson

Radio 538-ster Wietze de Jager is dit jaar een van de kandidaten in Expeditie Robinson. Dat hebben zijn Talpa Radio-collega’s verklapt in het programma Veronica Inside op Radio Veronica.

Wietze de Jager © Radio 538

Normaal gesproken bewaart RTL 4 de namen van de Expeditie Robinson-kandidaten altijd tot een persmoment, maar die van Wietze de Jager is nu vroegtijdig uitgelekt. De Talpa-dj moest natuurlijk toestemming vragen om mee te doen aan het programma van de concurrent, dus hij kon zijn deelname niet helemáál voor zich houden.

‘Wietze zit erin’

Kennelijk is nu iedereen binnen Talpa Radio al op de hoogte van Wietze’s deelname, want ook het hele team van Veronica Inside leek er gisteren al van te weten. “Ik hoorde dat collega Wietze daarin zit”, verklapte sidekick Niels van Baarlen.

Wilfred Genee reageerde daarop opzettelijk quasi-verbaasd. “Hè, is dat zo?” Niels: “Van 538.” Wilfred: “Meen je dat?” Niels: “Ja, dat verhaal gaat.” Wilfred: “Mogen wij dat weten dan?” Niels: “Oh, dat zou ik niet weten. Het is toch bekend nu?”

Studio schudt nee

Al snel bleek de rest van de studio Niels erop te wijzen dat hij dit nieuwtje niet naar buiten mocht brengen. Sidekick Bas Nijhuis: “Nee, ik zie iedereen nee schudden hier.”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Nee, dat weet ik nog niet.”

Niels: “Oh, haha, nou je hoort wel eens wat. Hahaha. Het is nu toch van ons allemaal dat programma?”

Bas: “Oh ja, dat is waar.”

Uitgemergeld

Niels: “Wat is er?” Wilfred: “Nee, heel goed. Ga je nog een paar namen doen?” Niels: “Hij zag er zo uitgemergeld uit. Dat is niet als je bij je vrouw thuis hebt gezeten.” Bas: “Hij was ook een tijdje offline van zijn Insta.”

Wilfred: “Nou, we hebben de eerste naam binnen.” Niels: “Het gekke is dat het in Kroatië is opgenomen.” Bas: “Dan heeft hij er wel een tijdje gezeten, want hij heeft heel lang niets gepost, dus dan was hij er tot het eind.”

Wilfred weet meer namen

Florentien van der Meulen tegen Wilfred: “Wat is er met jou aan de hand?”

Niels: “Wilfred weet meer namen, ik zie het! Vertel man!”

Wilfred: “Dat kan niet! Nee, dat kan echt niet!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen