Annechien Steenhuizen onder vuur: ‘Dit is een totale nachtmerrie’

Annechien Steenhuizen, die als presentatrice van het Achtuurjournaal miljoenen tv-kijkers bedient, ligt onder vuur. Ze wordt in de Story afgeslacht vanwege een galajurk waarin ze dik zou lijken.

Annechien Steenhuizen © NOS

Couturier Paul Schulten heeft een rubriek in de Story waarin hij de outfits van bekende vrouwen becommentarieert. Deze week is Annechien Steenhuizen aan de beurt en zij wordt behoorlijk onder vuur genomen. “Dit is echt een totale nachtmerrie”, zegt de nietsontziende jurkenman.

Dikke Annechien

Annechien wordt beoordeeld op de galajurk die ze in 2019 droeg tijdens de première van de documentaire Galapagos: Hope For The Future. Een foto daarvan kunt u hier bekijken.

Een regelrecht drama, vindt Paul het. Hij vindt dat Annechien er dik uitziet in de galajurk. “Om te beginnen heeft het bovenlijfje veel te veel stof aan de zijkanten. Daardoor lijkt ze veel zwaarder dan ze is. Er is wel een ceintuur in de taille, maar toch gaat het silhouet helemaal mis zo.”

Totale nachtmerrie

Het is bovendien echt gênant dat je de cups op haar voorgevel ziet liggen, vindt Paul. “Je hoort de cups niet te zien. Het is nu allemaal veel te transparant”, zegt hij. “Daarbij komt nog dat de rok te lang is. Daardoor valt hij niet soepel.”

Annechien slaat volgens de couturier echt volledig de plank mis. “Sorry, maar wat een droom van een jurk had moeten zijn, is nu een totale nachtmerrie. Zo wil je niet dat couture eruitziet!”

Saai kapsel

Tot slot vindt Paul het kapsel van Annechien ook enorm saai. “Met dit kapsel zien we haar ook altijd het journaal presenteren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen