Patricia Paay: ‘Of ik jaloers ben op Shownieuws-baantje Patty Brard?’

Patricia Paay (72) is ondanks haar staat van dienst nog maar weinig te zien op televisie. Haar medediva Patty Brard (66) is daarentegen niet van de buis af te slaan. Is ze jaloers op Patty?

Patricia Paay en Peter R. de Vries © Beau

Er was een tijd dat Patricia Paay furore maakte als jurylid in tv-programma’s, maar tegenwoordig zien we haar nauwelijks nog op televisie. Haar medediva Patty Brard zit bijna elke avond te chagrijnen in Shownieuws. Had Patricia niet graag op die plek van Patty willen zitten?

Niet jaloers op Patty

Patricia in tijdschrift Weekend: “Daar heb ik ook een paar keer gezeten. En heel vroeger heb ik RTL Boulevard gedaan met Beau van Erven Dorens. Dat is soms leuk, maar ik ben niet carrière-gericht bezig hoor.”

Is ze jaloers op Patty? “Nee joh gek! Zij is ook veel jonger dan ik. Ik vind haar een heel harde werkster. Ik zeg altijd: ‘Ik heb zo’n respect voor je’, want wat zij voor energie heeft, is ongelooflijk. We kunnen heel goed met elkaar opschieten en we steunen elkaar.”

Wil Patricia tv-contract?

Zit er nog wat in de pijplijn voor Patricia? Krijgen we haar nog eens te zien op televisie? “Dat zal niet aan mij liggen, maar aan de tv en of het leuke programma’s zijn. Ik word wel vaak gevraagd. Ik vind spelletjes leuk, dus daar mogen ze me voor blijven bellen, dat vind ik heerlijk.”

Een vast contract ziet ze niet echt zitten. “Nou, dat weet ik niet, want dan moet je wel alles doen. Misschien heb ik daar dan geen tijd voor, want voorlopig wil ik me concentreren op mijn verzorgingslijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Patricia Paay graag terugzien als deskundige bij concurrent RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen