Angela de Jong kritisch: ‘Word eens volwassen, Marco Borsato!’

Angela de Jong wordt er doodmoe van dat Marco Borsato steeds allerlei foto’s en filmpjes deelt over zijn hernieuwde liefdesgeluk met de vergevingsgezinde Leontine Borsato. “Word volwassen!”

Marco Borsato en Angela de Jong © RTL

Na geruime tijd in de media te hebben gehuild dat Leontine altijd zijn grote liefde zal blijven, heeft Marco Borsato zijn ex-vrouw zo ver gekregen om hem weer in de armen te sluiten. Ze heeft al zijn avontuurtjes tussen de lakens van andere vrouwen vergeven en Marco maakt er geen geheim van dat hij daar ongelooflijk blij mee is.

‘Marco vraagt erom’

We moeten nu de hele tijd aanschouwen hoe gelukkig Marco en Leontine weer zijn. Zo deelden ze allerlei fotootjes vanaf hun vakantieadres op Ibiza. “We zeggen wel eens over André Hazes dat hij nu lekker stil is, maar misschien moet ook Marco Borsato zijn hele privéleven niet zo uitventen”, zegt mediajournalist Marcus den Blanken in de AD-mediapodcast.

Marcus heeft helemaal geen zin in al die Instagram-posts van Marco. “Los het met elkaar op. Hij moet het lekker zelf weten, maar door het de hele tijd aandacht te geven, vraag je er ook om…”

Angela de Jong vult aan: “Dat mensen er een oordeel over hebben.”

‘Word volwassen!’

Hun AD-collega Dennis Jansen heeft minder moeite met Marco’s posts. “Misschien wil hij graag laten zien dat het allemaal weer koek en ei is. Dat kan toch?”

Angela: “Ja, dat wil hij vijftig keer per dag laten zien, maar ik negeer alles. Ik zie alleen maar bij ons op de site wat er voorbijkomt en dan denk ik: word volwassen mensen, word volwassen.”

Instagram

Marco en Leontine delen hun liefdesgeluk op Instagram (zie onderstaand). Onder die foto regent het hartjes van BN’ers. “❤️❤️❤️”, zeggen Wendy van Dijk en Nicolette van Dam bijvoorbeeld.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt u ook zo moe van al die Marco Borsato- en André Hazes jr-achtige sterren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen