Angela de Jong gaat met eigen auto naar Italië: ‘Huurauto is te duur’

Angela de Jong rekent erop dat ze deze zomer met haar gezin op vakantie kan naar Italië. Ze gaan wel met hun eigen auto, omdat een huurauto de laatste tijd veel te duur is geworden, zegt ze.

Angela de Jong © RTL

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar in de zomer ligt Angela de Jong ook gewoon ergens in een badpak te zweten. Ze ziet zichzelf nu al op ‘een strandbedje bij zo’n typische Italiaanse bagno’, zegt ze in het AD. Omdat ze daar zó’n zin in heeft, heeft Angela haar zomervakantie naar Italië al in maart geboekt.

Angela naar Italië

Angela rekende toen op Hugo de Jonge, die beloofde dat iedereen die dat wil voor 1 juli een eerste prik zou hebben gehad. “En bovendien: de annuleringsverzekering is niet voor niks uitgevonden”, schrijft ze.

Inmiddels is Angela stukken minder bezorgd over haar Italiaanse vakantie. “Zie waar we zijn. Juli is nog ver, maar in huize De Jong zijn de eerste vaccinaties binnen. Het moet wel erg raar lopen als we niet op vakantie kunnen.”

Staatsloterij

Waar vliegt Angela precies heen? Nou, nergens. Ze gaat namelijk met haar eigen gezinswagen. “We gaan met de auto, tot verdriet van de kinderen, maar op de lip van vreemden in een vliegtuig zitten voelt nog niet lekker. Ook speelt mee dat je voor de prijs van een huurauto tegenwoordig eerst de jackpot moet winnen in de Staatsloterij.”

Wat doet ze liever van dat geld? Nou, een badpak kopen dus. Of zwemkleding voor de rest van haar gezin. “Van dat geld koop ik liever nieuwe zwembroeken. Sterker nog, het eerste setje werd gisteren door de postbode afgeleverd.”

Aperol Spitz

Tot slot: wat gaat Angela nuttigen op het Italiaanse terras? “Een glas Aperol Spritz.”

Alles over de vakantiedromen van Angela kunt u lezen in het AD.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zijn de columns van Angela de Jong over vijf jaar nog steeds veelbesproken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen