Maxim Hartman uitgekeken op Wilfred Genee: ‘Hij ontwikkelt zich niet’

Maxim Hartman is een beetje uitgekeken op Wilfred Genee. Hij vindt dat de presentator enkele jaren geleden nog best vernieuwend was in zijn manier van tv-maken, maar zich nu niet meer ontwikkelt.

Maxim Hartman en Wilfred Genee © RTL

Stilstand is achteruitgang en dat gaat volgens Maxim Hartman zeker op voor Wilfred Genee, geeft hij aan in gesprek met de Playboy. En dat is eigenlijk precies hetzelfde wat Wilfred Maxim een tijdje geleden verweet: “Maxim hanteert maar één stijl, altijd shockeren en confronteren.”

‘Klaar mee’

Wilfred moet zich met zichzelf bemoeien, vindt Maxim. “Wilfred Genee is de laatste om commentaar op mij te geven, omdat hij zichzelf helemaal niet heeft ontwikkeld. Ik heb geen hekel aan hem, en op een bepaalde manier is hij best grappig, maar wat je bij hem en veel andere mensen duidelijk ziet, is dat je op tv een beperkte bandbreedte hebt.”

Ook de bandbreedte van Wilfred is beperkt, aldus Maxim. “Als je die goed hebt gebruikt, waar de een langer over doet dan de ander, wordt het een herhaling van zetten.”

Blugh

De uitspraken van Wilfred die vroeger prikkelend en pikant waren, zijn dat tegenwoordig al lang niet meer, vindt hij. “Hoe uitgesprokener je bent, des te eerder dat vervelend wordt. Dat heb je ook met het design van meubels of auto’s.”

Hij vervolgt: “Naarmate de prikkel heftiger is, ben je er sneller klaar mee. Ik denk dat het met tv-persoonlijkheden ook zo werkt: blugh, ik kan er niet meer naar kijken.”

Playboy

Het Playboy-interview met Maxim Hartman kunt u lezen via Blendle. Er staat ook een kleine preview op de Playboy-site.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Maxim Hartman een punt over Wilfred Genee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen