Jeroen van der Boom boos over geruchten: ‘Het is echt onzin’

Het is volgens Jeroen van der Boom absolute onzin dat zijn nieuwe buren in Amsterdam niet blij zouden zijn met zijn komst. De SBS 6-ster is flink aan het verbouwen en zou daarmee ergernis wekken.

Jeroen van der Boom © Nick van Ormondt, SBS

Jeroen van der Boom werd een paar maanden geleden geconfronteerd met een pikant gerucht op de showbizzsite BekendeBuren. De zanger en presentator is verhuisd van Blaricum naar Amsterdam, waar hij een opknapper heeft gekocht. Er moest flink verbouwd worden en dat zette volgens de website kwaad bloed bij de buren.

Geruchten

Onder de foto’s van de verbouwing, schreef BekendeBuren: “Een verbouwing brengt natuurlijk veel drukte en herrie met zich mee en kan lang duren. En dat zou, volgens de geruchten, zijn buren behoorlijk gaan vervelen en irriteren. Lijkt niet op goed begin als Jeroen er straks met zijn gezin gaat wonen.”

Dit soort geruchten gaan al snel een eigen leven leiden, vertelt een geërgerde Jeroen aan Veronica Superguide. Het tijdschrift vraag hem ernaar: “Er gingen geruchten dat de buren niet zo blij waren met al dat geklus. Heeft u ze al een bloemetje gebracht?”

‘Absoluut gel°l!’

Jeroen reageert geprikkeld. “Dat is absoluut gel°l, onzin van zo’n roddelsite, Ditjes en Datjes ofzo. Er zijn zelfs buren aan de deur geweest die zeiden: ‘Sorry Jeroen, wij waren het niet.’ Wie een oud huis koopt, moet renoveren. De woning uit 1924 en was helemaal begroeid. Ik denk dat de mensen in de buurt blij zijn dat we het hebben aangepakt.”

Het kopen van een opknapper heeft overigens niet tot stress geleid. “Helemaal niet. Als je niet van verbouwen houdt, dan moet je niet aan zo’n project beginnen. Met name mijn vrouw is daar erg van. Het is haar passie. De coronatijd gaf ook veel tijd. Anders hadden we het nooit op deze intensieve manier kunnen doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen