Willibrord Frequin wordt helemaal doodziek van André Hazes jr.

Willibrord Frequin, die jarenlang spectaculaire televisie maakte op SBS 6, wordt droevig van de huidige generatie BN’ers. Met name van volkszanger André Hazes jr. wordt hij helemaal doodziek.

Willibrord Frequin en André Hazes jr. © William Rutten

De artiesten en tv-presentatoren van nu lijken drukker bezig te zijn met het etaleren van hun levens op Instagram dan met het maken van goede muziek of programma’s. André Hazes jr. is daar natuurlijk een treffend voorbeeld van. Je hoort meer over zijn dubieuze liefdesleven dan over zijn liedjes. Triest, vindt Willibrord Frequin het.

Ziek van Hazes

Willibrord vindt het niveau van de sterren tegenwoordig ‘heel matig’, vertelt hij in weekblad Weekend. “Van zo’n André Hazes jr. word ik ook ziek. Dan heeft hij ruzie met zijn vrouw, dan is het weer goed, dan doet hij het weer met iemand anders. Moet ik me daarmee bezighouden? Ik word daar echt droevig van.”

Hij houdt sowieso niet zo van dat soort ijdeltuiterige BN’ers. “Het zijn ook altijd dezelfde namen die ze aanhalen, zoals Gordon en Gerard Joling. Overigens: ik vind wat zij voor de oudjes deden wel een van de allerbeste programma’s van de laatste jaren.”

Sneer naar Paul

Wat vindt hij van de talkshows? Ook daar wordt hij in de Weekend naar gevraagd. “Ik zie bij Op1 bijna geen journalisten zitten die goede en pittige vragen stellen, heel jammer. Jeroen Pauw vind ik een goede presentator, net als Sven Kockelmann en Tijs van den Brink. Zij vragen door tot ze antwoord op hun vraag krijgen.”

Anderen hebben die kwaliteiten niet, zegt Willibrord. “En daar kan ik me kwaad om maken. Zoals Paul de Leeuw, hij levert geen essentiële bijdrage aan de samenleving als het gaat om inhoudelijke zaken bij Op1.”

Ruzie met Klok

De uitspraken van Willibrord zullen overigens niet in dank worden afgenomen door André jr. Laatst uitte ook Hans Klok kritiek op de volkszanger – de illusionist vindt hem ‘publiciteitsgeil’ – en daar was hij ‘verbolgen‘ over.

Hans: “Achteraf heb ik via via vernomen dat André er verbolgen over was. Ik wilde hem bellen, maar heb zijn nummer niet. Soms is dit wereldje best ingewikkeld.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Team-Willibrord of team-André?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen