Viola Holt woest op Story: ‘Ze halen oude koeien uit de sloot!’

Viola Holt, die ooit een grote tv-ster was en tegenwoordig reikimaster speelt, is helemaal over de zeik. Ze vindt dat de Story oude koeien uit de sloot haalt en adviseert om het blad niet te kopen.

Viola Holt © Facebook, Story

Al decennia doet Viola Holt op alle mogelijke manieren haar best om het bloed onder de nagels van Catherine Keyl vandaan te halen. Zo plaatste ze enige tijd geleden een foto van Catherine en oud-presentator Marc Jacobs op haar Facebook-pagina met daaronder een behoorlijk pinnig commentaar.

Gecondoleerd

Viola’s onderschrift bij die foto luidde als volgt: “Marc Jacobs en Keyl bij de Ontbijtshow, hij had er naar eigen zeggen een maagzweer aan overgehouden. Toen ze mijn medepresentatrice werd bij De 5 Uur Show zei Marc: gecondoleerd.”

Voer voor de bladen natuurlijk. “5 Uur Show-rivale beëindigt jarenlange wapenstilstand”, kopt het tijdschrift deze week. “Viola Holt verklaart Catherine Keyl OPNIEUW de oorlog!”

Viola woest

Viola is zwaar geërgerd over deze publicatie. “Wakker, koffie, tuindeuren open.. Story haalt oude koeien uit de sloot, en slechte foto’s zijn er genoeg he. Ach ik lees het niet eens, koop het blad niet en neem fluitend nog een kop koffie. Onverwoestbaar goed humeur vandaag. Fijn weekend”, schreef ze afgelopen weekend op haar Facebook-pagina.

Story-journalist Jeffrey Stevens haalt zijn schouders ervoor op. “Viola’s manier om te zeggen: ren snel naar de winkel, want ik sta in de Story. (Kort na verschijnen van dit bericht werd ik door La Holt geblokkeerd op Facebook)”, twittert hij.

Catherine reageert

Maar wat vindt lijdend voorwerp Catherine Keyl er eigenlijk allemaal van? “Dat is geen nieuw citaat. En ik ga er dus niet op reageren. Ik heb geen idee waar dit vandaan komt. Dat moet je aan haar vragen”, zegt ze in het Story-artikel. “Als zij op deze manier in de publiciteit wil komen, is dat haar zaak.”

Ze vervolgt: “Ik heb er totaal geen last van, want ik heb een ontzettend leuk leven. Ik heb heel veel werk. Ik doe radioprogramma’s, schrijf artikelen en ik presenteer webinars, dus ik heb geen tijd voor dit soort onzin.”

Maagzweer

Ook oud-presentator Marc Jacobs, die dertig jaar geleden dus een maagzweer zou hebben gekregen van Catherine, is om een reactie gevraagd. Die kunt u lezen in de nieuwste editie van Story.

Hoe dan ook: nadat Story aan de bel trok bij deze Marc, haalde Viola direct haar gewraakte Facebook-post offline. Het wachten is nu op de volgende uithaal naar Catherine.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Viola Holt haalt al jaren het bloed onder de nagels vandaan bij Catherine Keyl. Voor wie bent u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen