Van de makers van Gooische Vrouwen: serie over leven Patty Brard

Er zit een dramaserie over het leven van Patty Brard aan te komen. De regie ligt in handen van regisseuse Will Koopman, de vrouw achter de succesvolle Gooische Vrouwen-films en -series.

Patty Brard © Shownieuws

Patty Brard heeft een heel hoop meegemaakt in haar leven. Ze werd beroemd als onderdeel van de meidengroep Luv’, begon vervolgens een tv-carrière, raakte in een faillissement, maar klom ook weer uit dat dal. Er zijn weinig mensen die al zo lang meedraaien in de showbizz als La Brard en daar zit best een serie in, denkt ze zelf.

Serie over Patty

De komende jaren staat Patty nog onder contract bij SBS 6, waarvoor ze Shownieuws presenteert, maar ze is nu al voorzichtig plannen aan het maken voor daarna. “Ik denk dat ik na die tijd misschien nog wel een heel mooie serie ga maken met Will Koopman”, verklapt de presentatrice.

Is er na haar biografie nog wel genoeg te melden dan? “Mijn leven is natuurlijk niet gestopt bij dat boek. Dat is nog wel een stukje verder gegaan en er zit nog wel een laagje of tien onder. Daar ben ik wel mee aan de slag aan het gaan.”

Will Koopman

Collega Bart Ettekoven: “Jouw leven verfilmd? Dat zou natuurlijk een fantastisch verhaal zijn.” Patty: “Ja. En ik zei ook Will Koopman, hè?”

De tv-diva doelt op de regisseuse achter films en series als Gooische Vrouwen, Divorce en Oogappels, die elke keer haar abonnement op de Volkskrant opzegt als ze een negatieve recensie krijgt.

Patty: “Ja, ja, ja. Genoeg ingrediënten. Ze had een heel mooi idee, dus daar zijn we ook nog mee aan het werk. Er gebeurt echt zo ontzettend veel.”

Actrice

Het zijn allemaal mooie plannen, vindt Patty. “Ik heb de grote les geleerd: als je kabbelt, kun je je beter focussen en dan komen er veel meer leuke dingen op je pad dan wanneer je denkt: het is feest!!! Dat is zonde van je energie. Ik ben zo gelukkig met wie ik ben op dit moment.”

Het is nog niet bekend welke actrice Patty voor ogen heeft om haar te gaan spelen. Hopelijk voor die actrice wordt de fase waarin Patty verslaafd was aan klysma’s overgeslagen. Net als de scène met Ron Brandsteder en zijn glazen tafel.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen