Dries Roelvink haalt uit naar André Hazes jr: ‘Waarom alles op Insta?’

Dries Roelvink vindt het ongepast dat André Hazes jr. zijn nieuwe leven met zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen zo uitgebreid etaleert op Instagram. Dat is helemaal niet nodig, vindt hij.

André Hazes jr. en Dries Roelvink © William Rutten

André heeft er geen enkele moeite mee om zijn nieuwe leven met Sarah via Instagram onder de neus van zijn ex Monique Westenberg te wrijven. Hij heeft onder meer talloze foto’s en filmpjes gepost van hun liefdestrip naar Ibiza. Uiteindelijk besloot Monique maar om André te ontvolgen op social media. Heel begrijpelijk, zegt Dries Roelvink in de Weekend.

‘André post echt alles!’

Als Dries gevraagd wordt naar zijn mening over het nieuwste meisje van André, zegt hij: “Pijnlijk voor Monique, die nog bezig was met haar bruidsjurk. André is nogal impulsief en wordt schijnbaar snel verliefd. Ik heb me weleens afgevraagd toen hij weer terug was bij Monique: is dit wel de vrouw met wie hij oud zal worden?”

Nee dus. “Nu dat over is, komt er al meteen weer een nieuw iemand tussendoor. Het vervelende voor Monique is dat het ook meteen op straat ligt, want hij post nogal wat op zijn Instagram, zoals ’knuffelende foto’s’ waar iedereen dan weer op duikt. Of Monique en André hierdoor nog wel kunnen blijven praten voor hun leuke zoontje vraag ik me wel af.”

Vaderfiguur

Een tijdje hadden André en Dries nog een prima band met elkaar. “Hij heeft inderdaad gezegd dat hij me een beetje als een vaderfiguur ziet waar hij fijn mee kan sporten en praten, omdat ik een bepaalde levenservaring heb.”

Wat zou zijn advies aan André zijn? “Mijn tip aan hem: blijf zolang mogelijk vrijgezel, ga daten met meer vrouwen en zoek dan rustig uit wie je volgende partner gaat worden.”

Sarah bij grofvuil?

Zegt Dries hiermee dat ook Sarah alweer bij het grofvuil moet? Ja! “Je moet je niet direct binden en weer een vaste relatie aangaan.”

“Zoek je eigen plek, hou een leuke band met Monique en je zoontje en ga niet van de een op de ander. Ik vind het maar snel gaan. Hij moet eerst zijn wilde haren verliezen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen