Sophie Hilbrand al drie weken niet in Op1, herstelt van coronavirus

Sophie Hilbrand is nu al drie maandagen afwezig als presentatrice van Op1. De reden is dat ze het coronavirus heeft opgelopen en daar nog steeds van aan het herstellen is, laat BNNVARA weten.

Sophie Hilbrand © Wessel de Groot

Drie maandagen geleden liet Sophie Hilbrand plotseling verstek gaan als presentatrice van Op1. Haar plaats werd ingenomen door BNNVARA-collega Astrid Joosten. “U denkt: een vreemd gezicht op de maandag. Dat komt omdat Sophie Hilbrand in quarantaine is”, liet ze toen weten.

Sophie positief getest

Gisteren zat Astrid echter alweer voor de dérde maandag op rij op de plek van Sophie, dus de vraag die kijkers bezighoudt is: waar is Sophie? Daar is nu duidelijkheid over.

De quarantaine van Sophie bleek niet voor niets, want ze heeft het coronavirus opgelopen. “Sophie was positief getest op corona”, legt een woordvoerster van BNNVARA uit.

Nog niet fit genoeg

Het baart enige zorgen dat Sophie na al die weken kennelijk nog niet fit genoeg is voor de presentatie van Op1, maar volgens de omroep is er geen reden tot ongerustheid.

Het lijkt inmiddels de goede kant op te gaan met Sophie, aldus de zegsvrouw. “Ze is inmiddels aan de beterende hand.”

Of Sophie aankomende maandag weer op haar plek zit of Astrid het nog een weekje overneemt, is op dit moment nog niet duidelijk.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen