RTL twijfelt over Nederlandse editie Beter Laat Dan Nooit

De tv-senioren uit de RTL 4-hit Beter Laat Dan Nooit hebben aan RTL voorgesteld om een seizoen te gaan maken in Nederland, maar daar hebben ze nog geen reactie op ontvangen.

Beter Laat Dan Nooit © William Rutten

Na het eerste seizoen met Olcay Gulsen in Azië en het tweede seizoen met Katja Schuurman in Zuid-Amerika, zouden de tv-senioren van Beter Laat Dan Nooit nu graag een serie maken in Nederland. Vanwege de coronapandemie kan er niet normaal gereisd worden en een nationale editie lijkt hen daarom een mooie oplossing.

Dichte Efteling

Peter Faber wil graag een vervolg gaan maken. “Ja. De mannen en ik hebben het plan om het in Nederland te doen, dan hoeven we niet te vliegen, en kunnen we naar plekken toe waar we hier nog nooit geweest zijn”, vertelt hij in de Weekend.

Dat gaat volgens Peter gaan saaie televisie opleveren. “Wij zijn vier unieke mensen die ieder op een eigen manier reageren op de gebeurtenis waar je ons in plaats. Als we bijvoorbeeld een hele dag in een dichte Efteling mogen, zou dat prachtig zijn.”

Giethoorn

Wat kunnen ze nog meer bezoeken? “Ik zou wel graag naar de mijnen in Limburg willen en de grotten in de Sint Pietersberg, en Gerard Cox wil bijvoorbeeld heel graag een keer naar Giethoorn. We kunnen misschien nog naar een paar plekken in België, net over de grens.”

Voor RTL is dit ook aantrekkelijk, denkt Peter. “Op die manier is het voor de productie ook goedkoper. Dat willen we dus graag doen, daar hebben we het vaak over.”

Toch heeft RTL nog niets laten weten. De zender lijkt een beetje te twijfelen. “Het is nog niet beklonken met RTL, maar we hebben ons idee wel al aan ze doorgegeven.”

Betaalde vakantie

Hoe is het coronaleven eigenlijk voor Peter? “Ja, voor mij is corona een soort betaalde vakantie, want ik heb AOW en een soort pensioen, waarmee alle vaste lasten zijn gedekt. Dus ik heb niet die zorgen die andere mensen hebben en mijn gezondheid is ook goed.”

“Dat voertuig, mijn lijf, mijn Ferrari, is nog in topconditie”, besluit hij in de Weekend.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u een Nederlandse editie van Beter Laat Dan Nooit zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen