Arjen Lubach verhuist naar NPO 1, in 2022 bijna dagelijks op tv

Arjen Lubach verhuist van NPO 3 naar NPO 1, het hoofdpodium van de publieke omroep. Daar gaat hij in 2022 vier keer per week een programma maken op een nog onbekend tijdstip.

Arjen Lubach © David Cenzer

Als een typische tv-maker blaast Arjen zijn nieuwe televisieklus enorm op: al dagenlang plaatst hij allerlei geheimzinnige afbeeldingen op zijn Instagram. Het begon op maandag met de tekst ‘maandag’, dinsdag kwam daar ‘dinsdag’ bij en inmiddels staat er ‘maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, 2022′, met daarbij de logo’s van NPO 1 en VPRO.

Vier keer per week

Arjen bevestigt zijn tv-comeback nu aan het ANP. “Op dit moment kan ik niet veel meer zeggen dan dat ik samen met mijn vaste team in 2022 een nieuw, bijna dagelijks programma ga maken.” Dan met een knipoog: “De eerste vier seizoenen ga ik vullen met herhalingen van Andere Tijden, maar verder kan ik nog niks loslaten.”

Wat kunnen we inhoudelijk verwachten en op welk tijdstip komt de show terecht? “We hopen binnenkort meer bekend te maken.”

In plaats van Op1?

Een woordvoerder van de NPO laat weten dat de vooravondprogramma’s De Vooravond en M zich geen zorgen hoeven te maken. “Dit staat los van De Vooravond en M. Het tijdstip van het nieuwe programma van Lubach wordt later bekendgemaakt.”

Die uitspraak duidt erop dat het programma van Arjen Lubach zal worden uitgezonden afwisselend met Op1, voorafgaand aan Op1 of na Op1.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen