Roelvink-broertjes zeggen nee tegen John de Mol: ‘Dit doen we niet’

De Roelvink-broertjes Dave en Donny hebben een persoonlijk verzoek van John de Mol om mee te doen aan de knikkershow Marble Mania geweigerd. Ze zagen het niet zitten om hierin te verschijnen.

Dave en Donny Roelvink © William Rutten

Inmiddels is alles weer pais en vree tussen Dave en Donny, maar het afgelopen jaar lagen de heren behoorlijk met elkaar in de clinch. Ze waren nog niet on speaking terms toen John de Mol ze eerder dit jaar vroeg om te gaan knikkeren op SBS 6. En zo kon het gebeuren dat ze nee verkochten aan de machtige mediamiljardair.

John belt Dries

John de Mol heeft erover gebeld met vader Dries Roelvink, vertelt hij in tijdschrift Weekend. “John de Mol, met wie ik programma’s heb gemaakt en best een goede band heb, had ook tegen me gezegd: ’Joh, Dave en Donny heb ik nodig voor Marble Mania’.”

“Toen ik aangaf dat ze ruzie hadden, zei John: ’Ga dan even naar ze toe en zorg ervoor dat het weer goedkomt, want dan kunnen jullie meeknikkeren. Het wordt een heel populair programma’. Dat werd het ook, maar ik kreeg een verzoening niet voor elkaar.”

Dave en Donny zeggen nee

Dries kreeg het niet voor elkaar. “Ik ben een paar keer gepolst, maar omdat Dave en Donny toen niet met elkaar praatten, ging het niet. Zij waren niet van plan om het voor een tv-programma bij te leggen.”

Dat vond de mediamiljardair heel erg jammer. ” Die jongens zeiden: ’We gaan toch niet met elkaar knikkeren als we niet met elkaar babbelen? Volgend jaar maar’. Ik heb John nog voorgesteld om het met één van de twee te doen, maar dat vond ’ie niet leuk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u de Roelvink-broertjes graag vaker op televisie willen zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen