‘Prinsesjes verveelden zich dóód tijdens NPO 1-show voor Máxima’

De drie prinsesjes Amalia, Alexia en Ariana verveelden zich gisterenavond dood tijdens de muzikale tv-show voor koningin Máxima op NPO 1, denken Wilfred Genee en zijn sidekicks op Radio Veronica.

Prinses Alexia, Ariane en Amalia © AvroTros

De AvroTros heeft koningin Máxima een muzikale tv-show gegeven voor haar vijftigste verjaardag en het verslag daarvan was gisteren de grote winnaar op prime time. Het hele gezinnetje was aanwezig, dus ook de drie dochters van het koningspaar. Heel enthousiast kwamen ze volgens de mannen van de radio-VI niet over.

Tenenkrommend

Wilfred en zijn collega’s vinden het onbegrijpelijk dat de drie prinsesjes mee moesten naar het verjaardagsfeest van koningin Máxima. Tijdens de televisieshow waren er meerdere optredens, waaronder van Emma Heesters en Jeroen van der Boom, maar dat kon het drietal niet bekoren, denken de heren.

Het was ook een tenenkrommend programma, vindt Wilfred. “Ik heb een heel klein stukje gezien. Dat kon ik niet aan eerlijk gezegd.”

‘K*tavond’

Sidekick Niels van Baarlen vond het ook bagger. “Het was verschrikkelijk. Die kinderen moeten toch ook gedacht hebben van: wat is dit voor k*tavond?”

Wilfred: “Ze zaten er ook bij van: waar ben ik hier in godsnaam terechtgekomen?”

Niels: “Die willen natuurlijk ook alleen maar een beetje swipen op hun iPhone. Het is toch verschrikkelijk?”

Thuis blijven

Scheidsrechter Bas Nijhuis denkt dat de prinsjes liever thuis hadden gebleven. “Als ik die kinderen zag zitten, dan denk je: die willen dit toch ook niet?”

Wilfred: “Toch hadden ze alle registers opengetrokken.”

Niels: “Die kinderen hadden gisteren gewoon thuis willen blijven, vrienden uitnodigen en stiekem een fles drank opentrekken. Ondertussen op de bedden springen in dat paleis. En dan moeten ze mee naar dat Carré man.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen