Nikkie Plessen sliep in heibelhotel Lil’ Kleine: ‘Betaald om te zwijgen?’

Nikkie Plessen sliep afgelopen weekend in het Ibiziaanse heibelhotel waar Lil’ Kleine naar verluidt zijn hotelkamer én zijn verloofde heeft vernield. Ze zegt van niets te weten, maar is dat ook zo?

Nikkie Plessen © RTL Boulevard

De 36-jarige Nikkie Plessen riep gisteren in RTL Boulevard dat ze helemaal niets mee heeft gekregen van alle commotie in het OKU-hotel, waar alle BN’ers lekker zitten te ons-kent-onzen. “Nee, dat is dus eigenlijk het hele vreemde. Ik was er zelf met mijn gezin voor mijn vriendin, de eigenaresse van onder andere het hotel zelf.”

Nikkie hoorde niks

Nikkie ging vroeg naar bed, legt de multimiljonaire uit. “Wij moesten allemaal om elf uur slapen, want dat is nog het coronagegeven wat op Ibiza is: een avondklok. Wij lagen gewoon allemaal in onze hotelkamer, ik werd de volgende dag wakker, zat aan mijn ontbijt en ik denk dat ik honderd oproepen gemist had.”

Ze kreeg de ochtend erna pas mee wat Lil’ Kleine allemaal had uitgespookt. “Eigenlijk was het nieuws eerder in Nederland dan het bij ons aanwezig was. Wij hebben daar zelf als gasten – er zijn 200 kamers – niet meegekregen.”

Betaald om te zwijgen

Dus ze heeft helemaal niets gehoord op Ibiza? “Natuurlijk hebben wij het daar ook over, maar de grap is dat iedereen in Nederland elke keer meer kon vertellen dan wij op de locatie zelf konden vertellen.”

Peter R. de Vries vroeg haar vervolgens cynisch: “Maar jullie zijn toch betaald om te zwijgen?”

Nikkie lachend: “Ja, dat hoorde ik ja. Wie zei dat ook alweer?”

Dat werd in het midden gelaten door beide Boulevard-sterren…

Fragment

Zie ook het bewuste item uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Lil' Kleine de hand boven het hoofd gehouden wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen